دسترسی به تمام مطالب::

حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: استقبال شهردار و رئیس دانشگاه فولدا در آلمان از روسای دانشگاه‌های ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱ |
استقبال شهردار و رئیس دانشگاه فولدا در آلمان از روسای دانشگاه‌های ایران

هیات روسا و معاونین دانشگاه‌های ایران در سفر به کشور آلمان در تاریخ 24 مهر ماه با استقبال شهردار شهر فولدا در آلمان از این شهر دیدار کردند.
این هیات که به دعوت اتحادیه روسای دانشگاه‌های آلمان (اچ‌آر‌کی) به منظور بازدید از دانشگاهای فنی، جامع و کاربردی آلمانی و با هماهنگی دانشگاه علم و صنعت ایران - به عنوان هماهنگ کننده ملی تعاملات علمی بین المللی با کشور آلمان - به آن کشور سفر کرده‌اند، در ساختمان شهرداری فولدا با شهردار این  شهر دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار که رییس و معاونان دانشگاه فولدا در آن حضور داشتند، شهردار فولدا در خصوص سابقه این شهر سخن گفت و نحوه تبدیل آن از یک شهر مرزی بین دو آلمان شرقی و غربی به شهری در مرکز آلمان که در سال‌های گذشته از نظر فناوری پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است تشریح نمود.
وی این امر را مدیون فعالیت‌های دانشگاهی و صنعتی شهر دانست و همچنین بر توسعه همکاری‌های علمی بین ایران و آلمان تاکید کرد.

پس از وی دکتر خاکزار رییس دانشگاه فولدا و معاون اتحادیه روسای دانشگاه‌های آلمان به هیات ایرانی خوشامد گفته و به برنامه‌ها و نشستی که در آن دانشگاه برای روز بعد پیش‌بینی شده است اشاره نمودند. سپس دکتر نیلی رییس دانشگاه تهران در خصوص توانمندی های دانشگاه‌های ایران و ظرفیت‌های همکاری با آلمان صحبت کردند. این مراسم با گرفتن عکس یادگاری در سالن شهرداری پایان یافت.

دفعات مشاهده: 497 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3820