رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: حکم انتصاب از سوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ |

حکم انتصاب از سوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه

با حکم مورخ 97/7/16 دکتر تورج محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، دکتر حبیب الله ملاطفی برای مدت دو سال به سمت «مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع ریلی» منصوب شد.
روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تبریک به دکتر ملاطفی، دوام توفیقات ایشان را آرزومند است.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 444 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789