رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: یک انتصاب از سوی رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۶ |

یک انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ 97/7/14، دکتر مرتضی اسماعیلی را برای مدت دو سال به سمت «عضو کمیته فناوری اطلاعات و هوشمندسازی اداری شورای راهبردی توسعه مدیریت دانشگاه» منصوب کرد.
روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تبریک به دکتر مرتضی اسماعیلی، دوام توفیقات ایشان را آرزومند است.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 562 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789