حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: دیدار دبیرکل سازمان بین المللی استاندار ایزو با اعضای هیات رئیسه دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۱ |

دیدار دبیرکل سازمان بین المللی استاندار ایزو با اعضای هیات رئیسه دانشگاه

متن خبر اول

دبیر کل سازمان بین المللی استاندارد ISO و رییس سازمان ملی استاندارد ایران با حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران، در نشستی مشترک با رییس و هیات رییسه دانشگاه شرکت کردند.
 سرجیو موجیکا (دبیر کل سازمان بین المللی استاندارد ISO) و مهندس نیره پیروزبخت (رییس سازمان ملی استاندارد ایران) و هیات همراه، یازدهم مهرماه ۱۳۹۷ با حضور در دانشگاه، در نشستی که در سالن جلسات ریاست دانشگاه با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر شاه حسینی (معاون بین الملل دانشگاه)، دکتر واحدی (معاون آموزشی)، دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری) و نیز مدیران معاونت بین الملل دانشگاه برگزار شد، شرکت کردند.
در این جلسه دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) به مدعوین خیرمقدم گفت و ابراز امیدواری کرد تعامل خوبی در پی این نشست مابین دانشگاه علم و صنعت ایران و موسسه استاندارد ایزو برقرار شود. وی پس از معرفی اجمالی دانشگاه علم و صنعت ایران، با اشاره به ارتباطات خوب بین المللی دانشگاه در کنار  ارتباط با صنایع و دانشگاهها، گفت: دانشگاه ما دانشکده های خاصی نظیر مهندسی راه آن و مهندسی خودرو دارد و از این رو در آن ارتباط صنعت و دانشگاه به خوبی شکل گرفته است.
رییس دانشگاه با اشاره به انعقاد بیش از 95 تفاهم و توافق نامه فعال با دستگاههای اجرایی و نهادهای بین المللی از جمله UIC گفت: ما علاقه مندیم نقش دانشگاه در روابط بین الملل و قراردادهای بین المللی را افزایش دهیم. وی در خصوص همکاری دانشگاه در زمینه استانداردسازی اعم از تدوین، اصلاح و بومی سازی استانداردها اعلام آمادگی کرد.
پس از آن کلیپ معرفی دانشگاه به نمایش گذاشته شد و در ادامه مهندس پیروزبخت (رییس سازمان ملی استاندارد ایران)، در سخنانی با ابراز خرسندی از هماهنگی برگزاری نشست در دانشگاه با حضور اساتید و دانشجویان، گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران بر اساس نام خود همواره تعامل و همکاری خوبی با صنعت و همینطور موسسه استاندارد ایران داشته و چون استاندارد، پلی بین صنعت و دانشگاه است، سازمان ملی استاندارد ایران توانسته است سهل تر از دیگر دانشگاهها با این دانشگاه ارتباط برقرار کند از این رو بسیار تمایل داشتیم دبیر کل سازمان بین المللی استاندارد ایزو ضمن حضور در این دانشگاه، از نزدیک با فعالیت های آن آشنا شوند.
در ادامه سرجیو موجیکا (دبیر کل سازمان بین المللی استاندارد ISO)، برگزاری این نشست را فرصت خوبی برای معرفی استاندارد ایزو دانست و افزود: ما باید دانسته هایمان را به اشتراک بگذاریم و بدانیم که تدوین استانداردهای مختلف، نیازمند فعالیت و مشارکت متخصصان دانشگاهی است.
وی افزود: برای نشان دادن ارزش استاندارد در جهت توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع، نیازمند جمع آوری داده ها و شواهد مختلف هستیم و باید توجه داشت که توسعه استاندارد، کاری وقت گیر است که بسیاری از نیازهای جوامع و دولت ها را برطرف می کند. اما ارتقای استانداردها مستلزم همکاری با دانشگاه های مختلف و اساتید و دانشجویان است.
دبیر کل سازمان بین المللی استاندارد ایزو در پایان صحبت های خود، خواستار استفاده از نوآوری ها و خلاقیت های موجود برای رفع نیازهای حال و آینده جوامع شد و تاکید کرد: باید دیدگاه دانشجویان را به گونه ای تغییر دهیم که به اهمیت استاندارد بیشتر پی ببرند
.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran