بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: چند انتصاب از سوی رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۰ |

چند انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاهدر احکام جداگانه ای در تاریخ 97/7/9 و برای مدت دو سال، افراد زیر را در سمت های درج شده منصوب کرد:
*دکتر مرتضی اسماعیلی در سمت های «عضو کمیته مدیریت عملکرد شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه»؛ «عضو کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه»؛ «رییس کمیته سرمایه انسانی و عضوشورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه» و «عضو کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه».

*دکتر علی صدر به سمت «عضو کمیته فناوری اطلاعات و هوشمندسازی اداری شورای راهبردی توسعه مدیریت دانشگاه»

روابط عمومی دانشگاه انتصابات فوق را به دکتر اسماعیلی و دکتر صدر تبریک گفته، توفیقات روزافزون آنان را آرزومند است.
Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1201 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3928