معرفی معاونت::
مدیریت ها::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی
منشور اخلاقی دانشجویان

:: قابل توجه کلیه دانشجویان میهمان ::
 | تاریخ ارسال: 1397/6/31 |
بدینوسیله به اطلاع می رساند اخذ واحد کلیه دانشجویان میهمان موقت و دائم (ورودیهای قدیم و جدید)  در تاریخ های /۰۷/۰۳۱۳۹۷ و ۰۴/۰۷/۱۳۹۷ از ساعت ۸ الی ۱۲ در دانشکده مربوطه انجام می شود. کلیه دانشجویان میهمان ملزم هستند قبل از انتخاب واحد توسط کارشناسان محترم دانشکده بر اساس جدول شهریه (پیوست)  و بر اساس انتخاب واحد کل شهریه را واریز نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر فایل راهنما را مطالعه نمایید.

دفعات مشاهده: 1791 بار   |   دفعات چاپ: 311 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4212