دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::

حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: بازگشایی خوابگاه ها نیمسال اول 98-97 قابل توجه تمامی دانشجویان محترم روزانه واجد شرایط استفاده از خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۷ |

بازگشایی خوابگاه ها نیمسال اول 98-97
قابل توجه تمامی دانشجویان محترم روزانه واجد شرایط استفاده از خوابگاه

می توانند پس از دریافت شماره دانشجویی و پذیرش تحصیلات تکمیلی دانشگاه از ساعت ۹ صبح روز  دوشنبه مورخ 97/6/19  لغایت چهارشنبه مورخ97/6/21 جهت انجام مراحل اداری ثبت نام به واحد اسکان مدیریت امورخوابگاه ها مراجعه نمایند:
1-با توجه به زمان شروع کلاسهای نیمسال اول ۹8-۹7 خوابگاه های دانشگاه از روزپنج شنبه 97/6/22طبق زمان بندی و ساعات اعلام شده از سوی واحد اسکان  بازگشایی می گردد.
۲فرایند اسکان به شرح ذیل است:
الف-  حضور در واحد اسکان مدیریت امور خوابگاهها ( ثبت نام اولیه و تکمیل اطلاعات –پرداخت ودیعه )( پس از ثبت نام آموزشی)
ب- تعیین اتاق در داخل خوابگاه (دختران ساعت 15  و پسران ساعت16:30)
آدرس خوابگاه خواهران (ضلع جنوب شرقی پردیس مرکزی دانشگاه – تلفن: ۷۷۲۴۰۱۲۳)
آدرس خوابگاه  پسران (خوابگاه حکیمیه ) (تهرانپارس - حکیمیه - خیابان سازمان آب - ۱۵ متری مقدس - پلاک ۲
تلفن: ۵۹- ۷۷۳۰۰۵۵۶ ).
تذکر: سرویس ایاب و ذهاب جهت انتقال دانشجویان پسر به خوابگاه حکیمیه از تاریخ 97/6/19  لغایت 97/6/21ساعت 16 از درب اصلی دانشگاه مهیا می باشد.
۳دانشجویان باید پرونده صندوق رفاه آن ها در مقطع کارشناسی تسویه شده باشد تا امکان ایجاد پرونده مقطع جدید وجود داشته باشد. لازم به ذکر است جهت تسویه پرونده رفاهی مقاطع تحصیلی قبلی نیازی به فارغ التحصیلی نیست.
۴طبق قوانین صندوق رفاه دانشجویان، دانشگاه بابت استفاده از خوابگاه علاوه بر هزینه، مبلغ نهصد هزار  ریال ( 9۰۰۰۰۰) به عنوان ودیعه دریافت می نماید.

۵دانشجویان متقاضی خوابگاه می بایست نسبت به ثبت درخواست خوابگاه در سامانه گلستان به آدرس http://golestan.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

الف)راهنمای تکمیل اطلاعات خوابگاهی : منوی دانشجویی > زیر منوی خوابگاه > اطلاعات و درخواستها > اطلاعات خوابگاهی
ب) راهنمای تکمیل ثبت درخواست خوابگاه : منوی دانشجویی > زیر منوی خوابگاه > اطلاعات و درخواستها> تایید مقررات خوابگاهی و ثبت درخواست خوابگاه
۶متقاضیان در تمامی طول تحصیل برای استفاده از خوابگاه ملزم به پرداخت اجاره بهای خوابگاه دانشجویی در ابتدای ترم در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس http://bp.swf.ir می باشند. (برای اولین مراجعه به سامانه نام کاربری و کلمه عبور کدملی با خط فاصله می باشد) می باشند. بدیهی است دانشجویان محترمی که اجاره خوابگاه پرداخت ننمایند نمی توانند از مزایای رفاهی استفاده نمایند.
*** تذکر: مبلغ ترم اول در زمان ثبت درخواست باید از طریق سامانه صندوق رفاه دانشجویی پرداخت گردد.
۷پس از پرداخت اجاره بهاء امکان عودت مبالغ وجود ندارد.
۸- در صورت انصراف و عدم نیاز به خوابگاه ارائه برگه تخلیه به واحد اسکان الزامی می باشد .

باتشکر
مدیریت امورخوابگاهها-97/6/17

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 979 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر