اخبار ورودی های جدید سال 98::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: دفاعیه دکتری در دانشکده ریاضی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۸ |

دفاعیه دکتری در دانشکده ریاضی

محمود حسن زاده، دانشجوی دوره دکتری دانشکده ریاضی محض- جبر، سه شنبه بیست و هفتم شهریور سال 97 از رساله خود با عنوان «مطالعهی گروه‌ها با زیرگروه‌های خودمرکزی‌ساز خاص» دفاع خواهد نمود.
چکیده این رساله که راهنمایی آن را دکتر زهر مستقیم بر عهده دارند به شرح زیر می باشد.
گفتنی است این دفاعیه در دانشکده ریاضی و راس ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد.
زیرگروه H از گروه G را خودمرکزی‌ساز می‌گویند هرگاه شامل مرکزی‌ساز خودش در G باشد.
     در این رساله، ابتدا گروه‌هایی بررسی شده‌‌اند که همه زیرگروه‌های خودمرکزی‌ساز آنها، نرمال باشند. ثابت خواهد شد که این گروه‌ها، با گروه‌های پوچ‌توان از رده حداکثر دو، برابرند. ‎‎‎
     همچنین نشان می‌دهیم، هر زیرگروه خودمرکزی‌سازِ مینیمال و نادوری، مشمول در اجتماع همه زیرگروه‌های غیرخودمرکزی‌سازِ ماکسیمال است.
     در پایان، زیرگروه‌های خودمرکزی‌سازی را بررسی می‌کنیم که خودنرمال‌ساز نیستند. ثابت خواهیم نمود، گروه‌هایی که تعداد زیرگروه‌های خودمرکزی‌سازِ غیرخودنرمال‌ساز آنها، حداکثر 20 باشد، حل‌پذیرند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 631 بار   |   دفعات چاپ: 137 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3977