دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::

حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: با حضور معاون اول رییس جمهوری؛ نشست روسای دانشگاه های کشور در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۸ |

با حضور معاون اول رییس جمهوری؛
نشست روسای دانشگاه های کشور در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود

در آستانه آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها،‌ نشست روسای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری سراسر کشور، روز دوشنبه نوزدهم شهریورماه 1397 با حضور دکتر اسحاق جهانگیری (معاون اول رییس جمهوری)، دکتر منصور غلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری) و تعدادی از مسئولان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
در این نشست یک روزه، معاون اول رئیس جمهوری سخنرانی خواهد کرد و پس از آن، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به تبیین شرایط آموزش عالی کشور در آغاز سال تحصیلی جدید می پردازد.
در ادامه این نشست، دکتر مسعود برومند (معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم) و دکتر مجتبی شریعتی نیاسر (معاون آموزشی وزارت علوم)، گزارش خود را در خصوص وضعیت اشتغال زایی دانش آموختگان و مهارت افزایی دانشجویان دانشگاه‌ها ارائه خواهند کرد و رؤسای دانشگاه‌های کشور نیز نظرها و دیدگاه‌های خود را در خصوص مسائل و موضوعات مهم آموزش عالی در آستانه سال جدید تحصیلی بیان می‌ کنند.
برگزاری نشست تخصصی «شرایط دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور» با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و ارائه گزارش توسط دکتر نظرپور (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم)، از دیگر بخش‌های اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور است.
در بخش پایانی این نشست نیز جمع بندی مباحث طرح شده در دو نویت صبح و بعد از ظهر نشست رؤسای دانشگاه‌های سراسر کشور، با حضور دکتر عبدالرضا باقری(قائم مقام وزیر علوم) برگزار می ‌شود.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 858 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3823