حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: برگزاری نشست هم‌اندیشی فعالان حوزه بین‌الملل درخصوص تفاهم‌نامه‌ها بین‌المللی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۷ |

برگزاری نشست هم‌اندیشی فعالان حوزه بین‌الملل درخصوص تفاهم‌نامه‌ها بین‌المللی

هم‌اندیشی فعالان حوزه بین‌الملل در خصوص تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی با حضور رییس دانشگاه توسط معاونت بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران در روز13 شهریور 1397 در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
این نشست‌ با حضور اعضای هیات علمی فعال در حوزه بین‌الملل در دانشکده‌ها با گزارش معاون بین‌الملل دانشگاه در خصوص پیشینه و آمار اطلاعات مربوط به تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه‌های دیگر کشورهای جهان و فعالیت‌های بین‌المللی اعضای هیات علمی و دانشکده‌ها براساس تفاهم‌نامه‌های منعقده، و چشم‌انداز پیش رو آغاز گردید.
در ادامه حاضرین پس از معرفی خلاصه فعالیت‌های خود به ارائه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موضوعات و چالش‌ها پرداختند. پس از آن دکتر ذاکری ریاست دانشگاه در خصوص موضوعات طرح شده صحبت کردند و در پایان مقرر شد نظرات و پیشنهادات اعضای محترم جلسه بررسی و پیگیری شود و همچنین جلسات به صورت مستمر برگزار گردد.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 268 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781