درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 97 دانشکده مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۷ |

AWT IMAGE اطلاعیه شماره (1)

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 97 دانشکده مهندسی کامپیوتر
ضمن خوشامدگویی و عرض تبریک به مناسبت قبولی در مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده، به اطلاع می­رساند که ثبت نام هرگرایش بشرح زمانبندی ذیل در محل دانشکده مهندسی کامپیوتر  انجام می­گیرد.

هوش مصنوعی و رباتیکز
صبح  دوشنبه 19/6/97
ساعت 8:30 الی 11:45
معماری سیستمهای کامپیوتری بعد ازظهر  دوشنبه 19/6/97 ساعت 13:30 الی 15:30
نرم افزار صبح  سه شنبه  20/6/97 ساعت 8:30 الی 11:45

مدارک لازم جهت ثبت نام :
1- علاوه بر مدارک و فرمهایی که در سایت اینترنتی تحصیلات تکمیلی دانشگاه  درج شده است ، جهت جلوگیری از اتلاف وقت، پذیرفته شدگان می­بایست فرم مربوط به گرایش خود را از لینک های زیر پرینت گرفته و تکمیل نموده و در روز ثبت نام همراه با سایر مدارک تحویل دهند.
فرم گرایش معماری کامپیوتر
فرم گرایش هوش مصنوعی
فرم گرایش نرم افزار

2- عکسهای خود را داخل پاکت گذاشته و روی پاکت و پشت عکسها ، نام و نام خانوادگی را بنویسید.

3-  نمرات کارشناسی و کپی آن را همراه داشته باشید که به فرم گرایش خود ضمیمه نمایید.
4- انتخاب واحد از تاریخ 17/6/97 لغایت 21/6/97 ( به صورت اینترنتی ) از طریق وب سایت گلستان انجام می­شود.
5- شروع کلاسها در نیمسال اول 98-97 از روز شنبه 24/6/97 می­باشد.
لیست دروس اصلی و تخصصی گرایش معماری کامپیوتر و شبکه های کامپیوتری و گرایش نرم‏ افزار و هوش مصنوعی در مقطع کارشناسی ارشد ( جهت مطالعه )

اطلاعیه شماره (2) متعاقبا اعلام می گردد.
                                                       تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر

دفعات مشاهده: 371 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3781