حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: جوابیه دانشگاه علم و صنعت ایران به خبر خبرگزاری فارس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۰ |

جوابیه دانشگاه علم و صنعت ایران به خبر خبرگزاری فارس

در پی انتشار خبری در خبرگزاری فارس و طرح ادعای ممانعت حراست دانشگاه علم وصنعت ایران از ورود عزاداران امام صادق (ع) به کنار مقبره شهدا، روابط عمومی دانشگاه جوابیه زیر را منتشر کرد.

مدیر عامل محترم خبرگزاری فارس

با سلام و احترام، عطف به دو خبر با شماره های 13970418000387 و 13970418000457 با عناوین "حراست دانشگاه علم و صنعت از ورود عزاداران امام صادق (ع) به کنار مقبره شهدا ممانعت کرد" و "عدم پاسخ‌گویی حراست دانشگاه علم و صنعت درباره ممانعت از ورود عزاداران امام صادق(ع)" ضمن عرض تسلیت و تعزیت شهادت آن امام همام (ع)، لطفا جهت تنویر افکار عمومی مطلب به شرح ذیل در صفحه سیاسی آن خبرگزاری وزین درج شود:
1) دانشگاه علم و صنعت ایران از جمله دانشگاه هایی است که همواره بر تعظیم و گرامیداشت شعائر اسلامی تاکید ویژه داشته و برگزاری برنامه ها و مراسم متعدد عزاداری و جشن در سالروز رحلت و شهادت و یا میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) گویای این واقعیت است.
2) به همین دلیل نه تنها دانشگاهیان بلکه اهالی شریف محله های اطراف دانشگاه نیز به ویژه در مراسم عزاداری ایام شهادت سرور و سالار شهیدان (ع)، امیرالمومنین (ع) و شب زنده داری و نیایش های شب های قدر و اعتکاف ایام رجبیه و دیگر برنامه های مشابه از امکانات مسجد دانشگاه و سایر امکانات و فضاهای عمومی دانشگاه بهره می برند که وجود مقبره الشهدای پنج شهید گمنام و بزرگوار در مجاورت آنها بر رونق معنوی این مراسم می افزاید.
3) به طور کلی، مسئول و متولی مراسم مذهبی در مسجد و مقبره الشهدای دانشگاه علم و صنعت ایران، نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری است. بنا براین، در صورتی که برنامه خاصی مانند حضور دسته عزاداری در دانشگاه تدارک دیده شود، درخواست مربوطه از سوی علاقمندان می بایست به مسئولین مربوط تحویل داده می شد تا هماهنگی های لازم با اداره حراست دانشگاه برای ورود ایشان در روز تعطیل رسمی دوشنبه 1397/4/18 انجام می شد. متاسفانه هیچگونه درخواستی از سوی مسئولان هیات به نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و یا حتی معاونت فرهنگی – اجتماعی در روزهای قبل داده نشده بود.
4)  از قرار اطلاع و شواهد موجود، حرکت دسته عزاداری فوق الذکر، از یک مسجد در اطراف دانشگاه شروع و به مسجد دیگری ختم شده بود. با توجه به عبور گذرای هیات مذکور از کنار سر درب اصلی دانشگاه، گویا دست اندرکاران آن به طور لحظه ای خواستار حضور در مقبره الشهدا شدند.
5) علی رغم عدم هماهنگی های قبلی، در این مورد به  خصوص؛ انتظامات دانشگاه ضمن احترام، اعلام داشته است: در فرصت کوتاهی موضوع را پیگیری کرده و مجوز لازم را اخذ می کند که گویا دسته عزاداری فوق صبر نکرده و از ورود به دانشگاه منصرف شده و به مسیر خود ادامه دادند.
6) با توجه به سپری شدن ایام امتحانات پایان ترم نیمسال دوم در روز چهارشنبه 1397/4/13 و روز تعطیل رسمی دوشنبه 1397/4/18، دانشجویان به صورت گروهی در دانشگاه حضور نداشته اند و چنانچه این برنامه ماهیتی دانشجویی داشت و یا با حضور قاطبه دانشجویان دانشگاه برگزار می شد، این عزیزان نسبت به روال کار آگاه بوده و در نتیجه مشکلی پیش نمی آمد.
7) حراست دانشگاه نیز در این خصوص در روز دوشنبه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان که پیگیر موضوع بود توضیحات لازم را ارائه داده است (کد خبر: 6592046، مورخ 1397/4/18، ساعت درج خبر 17:21) و تماسی نیز با خبرگزاری فارس داشته است که مقرر شد در روز سه شنبه 1397/4/19، پاسخ دانشگاه به این خبرگزاری ارسال شود.

با تشکر
اداره روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1370 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر