عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: بازدید اعضای شورای دانشگاه از پارک علم و فناوری پردیس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۹ |

بازدید اعضای شورای دانشگاه از پارک علم و فناوری پردیس

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) به همراهی معاونان پژوهش و فناوری، معاون آموزشی، معاون اجتماعی و فرهنگی و اعضای شورای دانشگاه، یکشنبه دهم تیرماه 1397 از مجموعه پارک علم و فناوری پردیس بازدید کردند.
در این بازدید ضمن استقبال از هیات دانشگاهی بازدید کننده، توضیحات مفصلی در خصوص اهداف و وظایف و حمایتهای پارک از فعالیتهای فناورانه و کارآفرینانه و شرکتهای دانش بنیان ارائه شد.
 در ادامه هیات دانشگاه ضمن بازدید از دو شرکت دانش بنیان دارای فناوری پیشرفته، در خصوص ادامه همکاریهای و حمایتهای دو جانبه از شرکتها و فعالیتهای دانش بنیان تفاهم کردند.
گفتنی است پارک  فناوری پردیس، به ‌عنوان مهم‌ترین و بزرگترین پارک فناوری کشور با مجوز شورای گسترش آموزش عالی در سال 1384 در زیرمجموعه نهاد ریاست ‌جمهوری و با همکاری تعدادی از دانشگاه‌ها و مراکز علمی - پژوهشی کشور با هدف تجاری ‌سازی دستاوردهای فناوران و ایجاد بستر مناسب برای رشد فناوری و توسعه بازار شرکت‌های دانش ‌بنیان تاسیس شده و تاکنون بیش از 200 واحد فناور دانش‌بنیان را به عضویت پذیرفته است.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 584 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3754