:: تقدیر از دانشجویان مقام آور مسابقات ورزشی قهرمانی منطقه یک کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۳ |

تقدیر از دانشجویان مقام آور مسابقات ورزشی قهرمانی منطقه یک کشور

با حضور معاون دانشجویی، مدیر امور دانشجویان و مدیر تربیت بدنی دانشگاه، از دانشجویان مقام آور مسابقات ورزشی قهرمانی منطقه یک کشور تقدیر شد.
در این مراسم که دوازدهم تیرماه 1397 در سالن رفاهی اساتید برگزار شد، با اهدای لوح و هدایا، از 45 دانشجوی پسر و 12 دانشجوی دختر که در مسابقات ورزشی قهرمانی دانشگاههای منطقه یک کشور، حایز مقام شده بودند و نیز و 24 مربی ورزشی آنان تجلیل شد.
در مراسم تقدیر، ابتدا دکتر سیفی (مدیر تربیت بدنی)، از تلاشهای دانشجویان ورزشکار، مربیان و کارکنان تربیت بدنی دانشگاه و حمایتهای معاون دانشجویی و مدیر امور دانشجویان دانشگاه، تشکر و قدردانی کرد. وی از افزایش 8 درصدی تعداد دانشجویان دانشگاه در این دوره از المپیاد ورزشی خبر داد و موضوع توسعه ورزش در دانشگاه را مهم و ضروری خواند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه خطاب به دانشجویان گفت: قطعا شما می توانید علاوه بر دانشجوی فنی بودن، ورزشکار رده بالا نیز باشید و ثابت کردید می توان مدال طلای مسابقات را هم گرفت. وی از افزایش تعداد دانشجویان دختر ورزشکار از کمتر از 5 درصد به بالای40 درصد، ابراز خرسندی نمود و برای همه دانشجویان ورزشکار آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه دکتر اکبری (معاون دانشجویی دانشگاه)، سخنان کوتاهی ایراد کرد. وی ضمن تشکر و آرزوی موفقیت برای دانشجویان و مربیان ورزشی آنها گفت: ورزش از نظر من یک مطالبه و حق است و اگر این حق، گاهی مغفول می ماند، وظیفه تک تک دانشجویان است که این حق را مطالبه و پیگیری کنند.

معاون دانشجویی دانشگاه با ذکر این مطلب که در برنامه راهبردی دانشگاه، پیش بینی شده است 45 درصد دانشجویان ما ورزشکار باشند، افزود: دانشگاه امکانات ورزشی خوبی دارد که کمتر دانشگاهی از آن برخوردار است و افزایش تعداد سالنهای ورزشی هم در فاز طراحی است. وی تاکید کرد: قطعا ورزش برای ما مهم است و یکی از بحثهایی که می توانیم با آن مقابل تهاجم فرهنگی که اولین دروازه اش رخوت و سستی است، بایستیم ورزش جوانان است. دانشجو باید سرحال، ورزشکار و سلامت باشد ودانشجویان ورزشکار، مبلغ باشند برای دعوت دیگر دانشجویان به استفاده از امکانات ورزشی دانشگاه.
گفتنی است چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، تابستان 97 با حضور پنج هزار دانشجو در ۱۴ رشته ورزشی در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد. قهرمانان این المپیاد در سال آینده به مسابقات یونیورسیاد که با حضور ۱۵۰ کشور در ایتالیا برگزار می شود، اعزام می شوند.

تصاویرآلبوم

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 396 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3731