عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: بازدید معاون وزیر و رییس سازمان سنجش از جلسه آزمون در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۰ |
بازدید معاون وزیر و رییس سازمان سنجش از جلسه آزمون در دانشگاه

دکتر شریعتی نیاسر (معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری) و دکتر خدایی (رییس سازمان سنجش آموزش کشور)، پنجشنبه هفتم تیرماه 1397 از حوزه برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید کردند.
معاون آموزشی وزیر علوم و رییس سازمان سنجش آموزش کشور ضمن پاسخگویی به سوالات رسانه های جمعی، در حاشیه این بازدید، در جلسه اختصاصی با هیات رییسه دانشگاه شرکت نمودند. در این جلسه که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر واحدی (معاون آموزشی)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه)، دکتر خیرالدین (مدیر دفتر آموزش های آزاد و برنامه ریزی درسی دانشگاه) و دکتر دکامین (مدیر روابط عمومی دانشگاه) برگزار شد، رییس سازمان سنجش با خاطر نشان کردن کیفیت مناسب برگزاری آزمون در دانشگاه علم و صنعت ایران، در مورد نحوه پذیرش با کیفیت دانشجو در دانشگاههای کشور سخنانی ایراد کرد و در این زمینه، بحث و تبادل نظر با ریاست دانشگاه و هیات رییسه صورت گرفت. همچنین در مورد ایجاد رشته ها و گرایشهای جدید در دانشگاههای تراز اول کشور با توجه به آمایش سرزمینی با معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رایزنی و تبادل نقطه نظرات لازم صورت گرفت.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 516 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749