دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::

حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: دیدار رمضانی دانش آموختگان علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۲ |
دیدار رمضانی دانش آموختگان علم و صنعت ایران برگزار شد

دومین مراسم افطاری انجمن دانش آموختگان علم و صنعت ایران، دوازدهم خردادماه 1397 با حضور جمعی از دانش آموختگان دانشگاه به همراه خانواده و نمایندگانی از روابط عمومی، معاونت فرهنگی، اعضای هیات علمی، جانبازان و ایثارگران دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم، ضمن صرف افطار و شام، مهندس مهدی خاتونی (دبیرکل انجمن دانش آموختگان علم و صنعت ایران)، در سخنانی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، از حاضرین برای قبول دعوت دیدار رمضانی 97، قدردانی کرد. وی ارتقای ارتباط موثر بین دانشگاه و دانش آموختگان را از جمله اهداف انجمن برشمرد و اظهار امیدواری کرد با ایجاد این فضا، انجمن بتواند به نقطه اتصال دانشگاه و صنعت تبدیل گردد.
در همین راستا دبیرکل انجمن دانش آموختگان دانشگاه با استقبال از پیشنهاد تشکیل کمیته تکریم دانش آموختگان، از تمامی دانش آموختگان دانشگاه خواست ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات خود، ارتباط مستمر با انجمن و یکدیگر داشته باشند تا بدین وسیله بتوان از تجربیات و خدمات دانش آموختگان برای اعتلا و ارتقای جایگاه دانشگاه استفاده موثر نمود.
در ادامه این مراسم، کمیته گردشگری انجمن و نحوه فعالیت و همکاری با این کمیته، معرفی و ثبت نام قرعه کشی سفر رایگان به مشهد مقدس، انجام شد که نتیجه آن در عید سعید فطر اعلام خواهد شد. سپس تعدادی از دانش آموختگان به مرور خاطرات دوران دانشجویی و دوران تحصیل خود در دانشگاه و تبادل اطلاعات و تجربیات پرداختند. علاوه بر این در حاشیه این نشست، خدمات و تالیفات برخی دانش آموختگان به نمایش گذاشته شد تا زمینه اطلاع از فعالیت های حرفه ای و کاری دانش آموختگان فراهم شود.
گفتنی است با پیگیری های انجام شده توسط انجمن، ورود به دانشگاه برای دانش آموختگان با ارائه کارت انجمن دانش آموختگان میسر شده است و این مهم از طریق مراجعه به نشانی های alumniIUST.ir/form یا idpay.ir/alumniIUST/250000 قابل انجام است.
Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1229 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3823