حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: دانشگاه علم و صنعت ایران، سومین دانشگاه برتر کشور در کیو اس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۰ |
دانشگاه علم و صنعت ایران، سومین دانشگاه برتر کشور در کیو اس

بر طبق اعلام آخرین نتایج رتبه بندی دانشگاههای برتر دنیا در نظام کیو اس، دانشگاه علم و صنعت ایران سومین دانشگاه کشور در سال ۲۰۱۹ شناخته شد.
به گفته دکتر محمدجواد دهقانی (سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام)، مطابق نتایج رتبه بندی سال ۲۰۱۹ کیو اس که به تازگی منتشر شده، دانشگاه علم و صنعت ایران، سومین دانشگاه برتر کشور است و پس از دانشگاههای صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر قرار دارد.
مطابق اعلام سرپرست ISC، در رتبه بندی سال 2019 کیو اس، شش دانشگاه برتر کشور به ترتیب عبارتند از: دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تهران و دانشگاه های شهید بهشتی و شیراز.
گفتنی است کیو اس یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی بین المللی است که هر ساله دانشگاه های برتر جهان را قبل از آغاز سال میلادی مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می دهد. این نظام رتبه بندی، در سال ۲۰۱۹ تعداد دانشگاه های مورد رتبه بندی خود را از ۹۵۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۸ به ۱۰۰۰ دانشگاه ارتقا داده و بدین ترتیب، سهم ایران از دانشگاه های برتر جهان از پنج دانشگاه در سال گذشته به شش دانشگاه رسیده است که دانشگاه علم و صنعت ایران، حایز رتبه سوم در بین دانشگاههای برتر کشور شده است.
روابط عمومی دانشگاه، کسب این رتبه شایسته را به دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک گفته، تداوم موفقیتها و درخشش های دانشگاه را آرزو دارد.
Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1382 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767