حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: دکتر احد قائمی رییس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۴ |
دکتر احد قائمی رییس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز شد

دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه)، طی حکمی مورخ ۹۷/۳/۱۳، دکتر احد قائمی را برای مدت دو سال به عنوان "رییس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز" منصوب کرد.
سرپرست دانشگاه در این حکم خطاب به دکتر قائمی آورده است: با توجه به شناخت از خصایل و توانمندیهای جنابعالی و با استناد به بند (ه-۱۰) ماده چهار آیین نامه جامع مدیریت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری به موجب این حکم به مدت دو سال به سمت رییس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز منصوب می شوید. امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با پیروی از آموزه های اسلامی و همکاری و همیاری تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، در طول تصدی این مسئولیت شاهد ارائه کارنامه ای درخشان با ایجاد تحول در فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارتقای جایگاه علمی دانشکده مطابق با سیاستها، خط مشی و راهبردهای دانشگاه بر اساس اهداف کمی و کیفی برنامه توسعه چهارم راهبردی و ارتقای جایگاه بین المللی در راستای قرار گرفتن در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان و وظایف و اختیارات مندرج در بند ب ماده ۶ آیین نامه فوق الذکر در عرصه ملی و بین المللی باشیم.
سرپرست دانشگاه در این حکم ضمن اشاره به اهم وظایف رییس دانشکده، برای دکتر قائمی توفیق روزافزون در اجرای وظایف محوله و خدمتگزاری به نظام جمهوری اسلامی ایران مسالت نموده است.
روابط عمومی دانشگاه این انتصاب شایسته را به دکتر قائمی تبریک عرض نموده، برای این عضو محترم هیات علمی دانشگاه، آرزوی توفیق دارد
Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 1389 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3855