حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: شرکت دانشگاهیان علم و صنعت ایران در آیین تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۸ |
شرکت دانشگاهیان علم و صنعت ایران در آیین تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل

در آستانه فرا رسیدن سالروز ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، هشتم خردادماه 1397، دانشگاهیان علم و صنعت ایران همگام با جامعه دانشگاهی کشور، با حضور در مرقد امام با آرمانهای حضرت امام تجدید بیعت نمودند.
در آیین تجدید میثاق که با حضور دکتر غلامی (وزیر علوم تحقیقات و فناوری)، جمعی از معاونان، مدیران، کارکنان وزارت علوم و جمعی از روسا، دانشجویان و کارکنان دانشگاهها برگزار شد، میثاق نامه دانشگاهیان کشور با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری قرائت شد. همچنین در این مراسم  وزیر علوم سخنرانی کرد. وی در سخنانی بر نقش دانشگاهیان در تداوم مسیر انقلاب تاکید کرد و گفت: جامعه دانشگاهیان کشور همانگونه که در طول انقلاب اسلامی و دفاع مقدس همچنین دفاع از حرم و در عرصه‌های علمی توانسته ‌اند نقش‌آفرینی و از خودگذشتگی کنند هنوز هم بین امت اسلامی و جامعه انقلابی ایران وظایف خطیری را بر عهده دارند.
وزیر علوم در ادامه تصریح کرد: همچنان که پیشینیان در لبیک به پیام امام عزیز، در مسیر ایثار و جان‌ فشانی برای پیروزی انقلاب و دفاع از دستاوردهای آن قدم گذاشتند، ما نیز وظیفه داریم به عهد با امام و جانشین به حق ایشان مقام معظم رهبری، لحظه‌ ای از پای ننشینیم و آنچه که در توان داریم از ظرفیت ‌های فردی و جمعی در عرصه ‌های علمی و فناوری به کار گیریم.
دکتر غلامی حفظ، پیشبرد، ارتقای نظام و رشد کامل آن در راستای اهداف و آرمان ‌های امام راحل را جزو تعهدها و عهدهایی دانست که همه مردم بخصوص جوانان و دانشگاهیان بر پای آن ایستاده اند. وی در ادامه، تقویت حرکت در مسیر شتاب علمی کشور را از مهم‌ترین وظایف دانشگاهیان برای حفظ و تقویت انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: کشور ما امروزه هم در سطح بین‌ المللی حرفی برای گفتن دارد و هم در سطح ملی دستاوردهای گرانقدر عرضه شده است و اینکه جایگاه ما در رتبه‌بندی ‌های علمی جهان از نظر رشد شتاب علمی در جایگاه ۱۶ قرار دارد، یعنی که با تمام محدودیت‌هایی که اجانب برای حرکت علمی ایجاد کرده بودند، جوانان ما جایگاه ویژه‌ای برای سربلندی نظام اسلامی ایجاد کرده‌اند.
وزیر علوم ادامه داد: در سطح ملی دستاوردهای بسیار مهمی در بخش‌های مختلف فناوری و پژوهشی توسط دانشگاهیان رقم خورده که براساس آن توانستیم در منطقه رتبه اول و گاهی رتبه دوم علمی را کسب نماییم. همچنین آخرین رتبه‌بندی‌های تاکید می‌کند که ایران در بین کشورهای اسلامی، رتبه اول را از نظر رشد و توسعه علمی داشته است.
دکتر غلامی با بیان اینکه حرکت‌های رشد علمی باید شدیدتر و قوی‌تر از وضعیت فعلی ادامه پیدا کند، خاطرنشان کرد: حفظ شتاب علمی کشور جزو وظایف دانشگاهیان است، اما باید به این رویکرد هم توجه داشته باشیم که جهت‌ گیری‌ها به سمت ارتقای سطح زندگی، حل مسائل و مشکلات پیش رو در جامعه باشد و نگاه ویژه ‌ای هم به ماموریت‌ های دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور شکل بگیرد.
گفتنی است در آیین تجدید میثاق، دکتر دکامین (مدیر روابط عمومی دانشگاه) به نمایندگی از هیات رییسه و از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت اسلام کریمی و عبدی مقدم به همراه جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 1031 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767