دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل توجه داوطلبان مصاحبه تخصصی دوره دکتری97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۶ |
داوطلـبان گرامی ضمن تبریک قبولی در مرحله اول آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر سال 97 به اطلاع میرساند مصاحبه تخصصی دانشکده مهندسی کامپیوتر، روز دوشنبه مورخ 97/03/28 گرایش های سخت افزار و نرم افزار نوبت صبح ،  شبکه های کامپیوتری نوبت بعداز ظهر و  روز سه شنبه مورخ 97/03/29 گرایش هوش مصنوعی برگزار می گردد. روز و ساعت دقیق مصاحبه ها به تفکیک گرایش هاو جدول زمانبندی دقیق برای هر متقاضی متعاقباً اعلام میگردد. با توجه به برگزاری مصاحبه در دانشگاههای مختلف و امکان تداخل با زمان مصاحبه سایر دانشگاهها،احتمال تغییر تاریخ وجود دارد. در صورت تغییر تاریخ مصاحبه، تاریخ جدید در اطلاعیه های بعدی اعلام میگردد.
دفعات مشاهده: 397 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3823