معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
:: تست1
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: قابل توجه کلیه دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
پذیرفته شدگان آزمون های سراسری و بدون آزمون سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش آزاد(غیر بورسیه) بورسیه و مجازی موظف هستند تا تاریخ ۹۷/۳/۵ در سامانه www.saorg.ir (بخش دانشجویان غیر ایرانی) ثبت نام بعمل آورند و کد رهگیری دریافت نمایند.
جهت انجام ثبت نام بصورت سیستمی به معاونت دانشجویی دفتر دانشجویان غیر ایرانی(سرکار خانم گودینی)مراجعه نمایید.
لازم به ذکر است از خرداد ماه ۹۷ هرگونه خدمات کنسولی به دانشجویان بین المللی منوط به ثبت اطلاعات عمومی و تحصیلی در این سامانه می باشد.
دفعات مشاهده: 2268 بار   |   دفعات چاپ: 165 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3991