:: بازدید هیاتی از دانشگاه علم و صنعت ایران از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
بازدید هیاتی از دانشگاه علم و صنعت ایران از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

به دعوت رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، هیاتی مرکب از اعضای شورای دانشگاه، مدیران حوزه پژوهش و ریاست، روز شنبه  بیست و دوم اردیبهشت ماه 1397 از این شهرک بازدید کردند.
 این بازدید به منظور بهره گیری از تجربیات شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان انجام گرفت و در آن دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه)، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری)، دکتر شریعت (معاون اجتماعی و فرهنگی)، دکتر دکامین (مدیر روابط عمومی)، دکتر سلطانیه (مدیر امور پژوهش)، دکتر خان میرزا (مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی)، دکتر بهشتی (مدیر مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه)، دکتر آیت اللهی (ریس دانشکده مهندسی برق)، دکتر نجفی خواه (رییس دانشکده ریاضی)، دکتر خاوندی (رییس دانشکده مهندسی مواد و متالورژی)، دکتر علی احمدی (رییس دانشکده مهندسی پیشرفت) و دکتر کلینی به نمایندگی از دانشکده معماری و شهرسازی، دکتر یگانه به نمایندگی از دانشکده مهندسی عمران، دکتر غفاری نژاد به نمایندگی از دانشکده شیمی و دکتر واحدی به نمایندگی از دانشکده فیزیک شرکت داشتند.
در نشستی که در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور دکتر کشمیری (رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان)، دکتر امیدی (معاون توسعه شهرک) و دکتر خاکباز (مدیر اجرایی مرکز) برگزار شد، دکتر کشمیری گزارشی از فعالیت های مرکز و تاریخچه تاسیس آن به عنوان یکی از نمونه های موفق در کشور ارایه کرد و توضیح داد تاکنون حدود 1800 شرکت وارد فرآیند پذیرش این شهرک شده و در سه مرحله فعالیت خود را پی گرفته اند و 500 شرکت در دوره های مختلف آن فعال هستند.

دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه)، در این نشست بر پیگیری شعار برنامه راهبردی دانشگاه مبنی بر کارآفرینی دانش بنیان و نقش شرکت های دانش بنیان در تحقق این شعار کلیدی برنامه راهبردی تاکید کرد. دکتر بهشتی (مدیر مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه)، نیز با توضیح اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران در حال حاضر 20 شرکت را در مرکز رشد دارد تاکید کرد این تعداد به 100 شرکت و واحد فناور خواهد رسید.
دکتر کشمیری نیز ضمن تمجید از قابلیت ها و دارایی های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران به عناون یکی از دانشگاههای مطرح و برتر کشور در خصوص تاسیس شهرک علمی و تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران، قول همکاری داد.
گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال 1377 در مجاورت دانشگاه صنعتی اصفهان تاسیس یافته و به عنوان یک سازمان مستقل با هدف توسعه مبتنی بر دانایی از طریق ایجاد مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در اصفهان، قطب اقتصادی و صنعتی ایران شکل گرفته است. این شهرک علمی و تحقیقاتی به عنوان اولین سازمان موسس مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در کشور، تلاش می‌کند تا با ایجاد بستری مناسب برای توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان، زمینه لازم را برای تجاری‌سازی دستاوردهای آن ها و جذب سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی فراهم آورد. در این مرکز ارایه خدمات استقرار، خدمات عمومی، خدمات مالی اعتباری، خدمات آموزشی و مشاوره ای، خدمات بازار، خدمات فنی و تخصصی، خدمات انتقال فناوری و خدمات بین المللی صورت می پذیرد.

دفعات مشاهده: 476 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3728