:: هفتمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
هفتمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح شد

هفتمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه علم و صنعت ایران، دوشنبه 24 اردبیهشت 1397 با حضور دکتر کرمی (رییس اداره فعالیت های فرهنگی اداره کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، سرپرست دانشگاه، تعدادی از اعضای هیات رییسه و مدیران مختلف دانشگاه در آمفی تئاتر روزباز دانشگاه رسما افتتاح شد.
هدف اصلی این جشنواره همچون گذشته، ایجاد نشاط علمی و نمایش دستاورد‌های انجمن‌های علمی و دانشکده‌های مختلف دانشگاه است.
در مراسم افتتاحیه این جشنواره علمی دانشجویی، دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه) سخنرانی کرد. وی ضمن خیرمقدم به مهمانان از وزارت علوم و مدیران ستادی دانشگاه، گفت: انتخاب نام جشنواره حرکت انتخابی مناسب است و می تواند بیانگر حرکت به سمت تعالی، فناوری و اهداف از پیش تعیین شده در صنعت باشد. دکتر ذاکری سپس تاکید کرد: اگر به دنبال دانشگاه نسل سوم هستیم، باید به سمت و سوی فناوری حرکت کنیم و مقدمه آن را می توان در فعالیت های دانشجویی و تشکل های علمی پیدا کرد.
سرپرست دانشگاه با تقدیر از دانشجویان انجمن های علمی که چنین فعالیت هایی را در دانشگاهها و در سطح تحصیلات تکمیلی آغاز کردند، ابراز امیدواری کرد این فعالیتها مقدمه ای برای ورود به فناوری باشد.
دکتر ذاکری تصریح کرد: در دانشگاه نسل سوم انتظار می رود دانشگاه علاوه بر مباحث آموزشی و پژوهشی- که وظیفه ذاتی دانشگاههاست- در مباحث نوآوری و کارآفرینی نیز ورود پیدا کند و در دانشگاه ما نیز امکانات و تسهیلاتی در قالب مراکز رشد، برای تبدیل ایده به فناوری در معاونت پژوهشی دانشگاه شکل گرفته است تا صاحبان ایده و شرکت های نو پا را حمایت نماید و چنانچه از توان علمی خوبی بهره مند باشند می توانند در قالب شرکت های دانش بنیان، به تجاری سازی نمونه و بعد، تجاری سازی انبوه دست یابند.
وی در پایان از اینکه در سالهای گذشته در دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشجویان انجمن های علمی به موفقیت های خوبی هم در سطح دانشگاه و هم ملی رسیده اند،  اظهار خرسندی نمود و ابراز امیدواری کرد این مراحل تا رسیدن به مرحله دانش بنیان ادامه یابد واین رویه ادامه پیدا کند.
پس از برگزاری آیین افتتاح، هیات رییسه رییسه دانشگاه و هیات همراه از غرفه های انجمن های علمی دانشکده ها در هفتمین جشنواره حرکت دانشگاه بازدید کرده، با دستاوردهای یک سال گذشته این انجمنها آشنا شدند.
گفتنی است هفتمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه روز‌های ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه  برگزار می شود. مراسم اختتامیه این جشنواره روز سه شنبه 25 اردیبهشت ساعت 16 خواهد بود که در آن ضمن تقدیر از انجمن های حائز مقام در بخش های مختلف این دوره از جشنواره، مراسم تودیع شانزدهمین دوره انجمن های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران نیز برگزار خواهد شد. Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 453 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.31 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3728