حلول ماه مبارک رمضان گرامی باد

:: هجدهمین اجلاس روسای دانشگاه های سطح یک کشور برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۳ |
هجدهمین اجلاس روسای دانشگاه های سطح یک کشور برگزار شد

هجدهمین اجلاس روسای دانشگاه های سطح یک کشور، روز جمعه بیست و یکم اردیبهشت ماه 1397 در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
در این اجلاسیه، که با حضور دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه) و دکتر برخورداری (رییس سابق) برگزار شد، روسای سیزده دانشگاه برتر کشور در خصوص مسائل و دغدغه های مشترک خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 در ابتدای این نشست، دکتر محمود نیلی احمدآبادی (رئیس دانشگاه تهران و رئیس اجلاس روسای دانشگاه های سطح یک کشور) از میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی تشکر و قدردانی کرد. سپس دکتر حسین سلیمی (رئیس دانشگاه علامه طباطبایی) به عنوان میزبان به میهمانان خیر مقدم گفت و در سخنانی پیش از ورود به دستور، تحلیلی از نقش و جایگاه دانشگاه در جهان امروز ارائه کرد. وی گفت: در دانشگاه های ایران، چاپ مقالات علمی-پژوهشی، پرهیز از ورود به عرصه رسانه های عمومی به عنوان فضاهای غیر علمی و ژورنالیستی و وارد نشدن در مناقشات و موضوعات در حوزه عمومی و اجتماعی می توانند عادتواره هایی محسوب شوند که هویت این جامعه را شکل می دهند. اما یکی از مهمترین اقتضائات ایران امروز، خروج دانشگاه از این عادت واره ها است و این نیازی است که جامعه ایران از دانشگاه مطالبه می کند. اما نکته در این است که تمامی موجودیت هایی که ما امروز بر آن نام دانشگاه گذاشته ایم چنین امکان و صلاحیتی ندارند. شاید نه فقط دانشگاه های سطح یک، بلکه دانشگاه های ریشه دار و اصیل ما چنین امکانی داشته باشند. چنین تغییری در عادتواره های دانشگاهی، نیازمند بازتعریف عناصر هویتی جامعه دانشگاهی است که تنها در توان و امکان دانشگاه های بزرگ و ریشه دار کشور است و البته یکی از چالش جدی آینده دانشگاه در ایران نیز محسوب می شود.
لازم به ذکر است روسای دانشگاه های سطح یک کشور در پایان این اجلاسیه، از بخش های مختلف دانشگاه علامه طباطبایی و از جمله موزه و مسجد امام علی (ع) بازدید به عمل آوردند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3647