عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۳ |
مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه منصوب شد

با حکم سرپرست دانشگاه، دکتر علی صدر به سمت «مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه» منصوب شد.
دکتر جبارعلی ذاکری (سرپرست دانشگاه)، طی حکم مورخ 15/2/97، دکتر علی صدر (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق) را برای مدت دو سال به سمت «مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه» منصوب کرد.
در بخشی از حکم سرپرست دانشگاه، خطاب به دکتر صدر آمده است: «امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با برنامه ریزی و تلاش مضاعف در انجام امور محوله زیر اهتمام ورزیده و کارنامه ای درخشان ارایه نمایید.
  • تلاش برای ایجاد وحدت، همدلی و انسجام مدیریتی مابین مدیران و اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان؛
  • تلاش برای فراهم ساختن محیطی آرام، بانشاط و پر تحرک برای دانشجویان؛
  • هماهنگی امور اجرایی با معاونان دانشگاه وروسای دانشکده ها؛
  • توسعه تعاملات مدیریتی با دانشکده ها و تحقق اهداف و ماموریتهای دانشگاه بر اساس سیاست ها، خط مشی ها و استراتژی های تعیین شده در برنامه راهبردی چهارم توسعه دانشگاه؛
  • تلاش در جهت شکل گیری چرخه دانش آموختگی-کارآفرینی از طریق تعامل با دانش آموختگان نخبه و کارآفرین دانشگاه؛
  • پیگیری و پیاده سازی سیستم پشتیبان تصمیم گیری در اداره دانشگاه؛
  • هماهنگی و پیگیری ارتباطات برون سازمانی با صنایع هدف گذاری شده دانشگاه (در سطح کلان)؛
  • تلاش در جهت استفاده از ظرفیت خیرین در توسعه زیرساخت های دانشگاه و تجهیز آزمایشگاهها».
روابط عمومی دانشگاه با تبریک این انتصاب شایسته به دکتر صدر، برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو دارد.
برای مشاهده سوابق علمی و پژوهشی و افتخارات دکتر علی صدر اینجا را کلیک کنید.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 1084 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749