معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۸ |
به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی می رساند از تاریخ 1397/02/01 لغایت 1397/02/31 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ( https://portal.saorg.ir ) فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند. دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا از کلیه متقاضیان میهمانی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی و میهمانی دائم آنان بررسی گردد، لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.
                             مدیریت امور آموزشی دانشگاه
دفعات مشاهده: 2410 بار   |   دفعات چاپ: 167 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4004