معرفی معاونت::
مدیریت ها::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
سولات متداول دانشجویان::
آموزش در شرایط کرونا::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه نحوه استفاده از خدمات بیمه تکمیلی در تعطیلات تابستان ۹۹
:: دفتر امور هیأت علمی
:: اعلام مهلت ارسال مدارک پزشکی جهت دریافت خسارت
:: اطلاعیه کلاس های مجازی تابستانی فرزندان کارکنان و اساتید / تابستان ۱۳۹۹
عید غدیر خم
منشور اخلاقی دانشجویان

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی ::
 | تاریخ ارسال: 1397/2/8 |
به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی می رساند از تاریخ 1397/02/01 لغایت 1397/02/31 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ( https://portal.saorg.ir ) فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند. دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا از کلیه متقاضیان میهمانی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی و میهمانی دائم آنان بررسی گردد، لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.
                             مدیریت امور آموزشی دانشگاه
دفعات مشاهده: 2981 بار   |   دفعات چاپ: 286 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
اساتید برتر آموزشی سال 1399