معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۸ |
به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی می رساند از تاریخ 1397/02/01 لغایت 1397/02/31 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ( https://portal.saorg.ir ) فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند. دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا از کلیه متقاضیان میهمانی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی و میهمانی دائم آنان بررسی گردد، لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.
                             مدیریت امور آموزشی دانشگاه
دفعات مشاهده: 1962 بار   |   دفعات چاپ: 102 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3921