عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین ‌المللی آلومینیوم ایران برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۷ |
پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین ‌المللی آلومینیوم ایران برگزار می شود

پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیوم ایران (IIAC2018) به همت دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، چهارم تا ششم اردیبهشت ماه 1397 در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.
این کنفرانس و نمایشگاه با شعار «آلومینیوم در جستجوی توسعه، ارتقاء آینده» و در راستای تحقق سیاست‌های کلان نظام جمهوری اسلامی ایران و توسعه امر تولید و اشتغال‌زایی با تاکید بر جذب سرمایه خارجی و فراهم‌ سازی شرایط مناسب برای حضور صاحبان صنایع و بزرگترین شرکت‌ها و مراکز فعال در صنعت آلومینیوم، برگزار می‌شود و بزرگترین هدف آن، بحث و تبادل نظر درباره آخرین یافته‌ها و پیشرفت‌ها در همه زمینه‌های آلومینیوم اعم از تولید، فرآوری و کاربرد، امکان سرمایه‌گذاری مطمئن در صنعت آلومینیوم ایران است. ارائه تکنولوژی‌های توسعه‌ یافته در زمینه مواد و صنایع معدنی و تاکید بر ایجاد فرصت همکاری متقابل مابین بزرگان صنایع جمهوری اسلامی ایران با تمامی کشورهای فعال دراین عرصه، از دیگر اهداف برگزاری این رویداد علمی عنوان شده است.
دکتر سیدحسین سیدین (دبیر پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی آلومینیم ایران و استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران)، در توضیح این کنفرانس گفت: ارائه تکنولوژی‌های توسعه‌ یافته در زمینه مواد و صنایع معدنی آلومینیم و تاکید بر ایجاد فرصت همکاری متقابل مابین بزرگان صنایع جمهوری اسلامی ایران با تمامی کشورهای فعال در این عرصه، از دیگر اهداف برگزاری این رویداد است که به این منظور در کنار کنفرانس، اقدام به برپایی نمایشگاه بزرگ صنعت آلومینیم شده است.
دبیر کنفرانس افزود: بالغ بر 60 شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه منحصر به فرد اعلام آمادگی کرده اند که از این بین می‌توان به 18 شرکت خارجی از جمله Flsmidth از دانمارک،  Properzi از ایتالیا، ABB از سوییس، Fives از فرانسه، Fafeco از هند، Otto junker، NKM Noell، Hertwich، SGL Group، Riedhammer Gmbh و Extrutec Gummi Gmbh از آلمان، Mojab trading & KBM از هلند، NFC، Hengzhong Heavy، Foshan و Luoyang zhengyang از چین و GHI smart furnaces از اسپانیا و شرکت ‌های ایرانی از قبیل آلومینیوم ایران (ایرالکو)، آلومینیم المهدی، نورد آلومینیوم، آلومینیوم پارس، ویستا فراز بام، سایتال ساخت، آلومینای ایران اشاره کرد که در این رویداد فناوریها، خدمات و محصولات مربوط به آلومینیم و صنایع وابسته را ارائه خواهند داد.
وی از دریافت 120 چکیده مقاله و 88 مقاله کامل در دبیرخانه این کنفرانس خبر داد و گفت: از این تعداد 75 مقاله در زمینه¬‌های مواد پیشرفته، ریخته¬ گری و انجماد، خوردگی و عملیات سطحی، عملیات حرارتی، فلزکاری و خواص مکانیکی، متالورژی پودر، مواد خام و تکنولوژی احیاء، بازیافت، شبیه¬‌سازی و اتوماسیون و جوشکاری هستند، پذیرفته و ارایه خواهد شد.
گفتنی است در این کنفرانس نشست های تکنولوژی برگزار خواهد شد. همچنین برگزاری چهار پنل تخصصی با عناوین: چالش های زنجیره تامین صنعت آلومینیوم و راهکارها؛  تکنولوژی و محیط زیست در صنعت آلومینیوم؛  فرصت‌ها و چالش‌های استفاده از آلومینیوم در صنعت خودرو و بازار شمش آلومینیوم ایران از دیگر برنامه های این همایش است.
علاوه بر این در حاشیه این کنفرانس و در روزهای 1 تا 3 اردیبهشت و در محل دانشگاه علم و صنعت ایران کارگاه¬‌های آموزشی با عناوین: تکنولوژی آندایزینگ و عملیات سطحی آلومینیوم؛ تکنولوژی احیای آلومینیوم؛ مواد ساندویچ (ساندویچ پنل‌ها) و کاربرد آنها در قظعات سبک وزن در خودروسازی، هوا- فضا و پزشکی؛  بررسی تحولات و خواص دیرگدازهای مصرفی صنعت آلومینیوم؛ نگرشی نوین در ذوب، آلیاژسازی و ریخته گری آلومینیم و آلیاژها (قطعه ریزی- شمش ریزی) برگزار می شود.

l

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 941 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.37 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3749