[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
برقراری ارتباط::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
درباره دانشگاه::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE

نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۳۰۳

خبرنامه شماره ۳۰۲

خبرنامه شماره ۳۰۱

خبرنامه شماره ۳۰۰

خبرنامه شماره ۲۲۹

خبرنامه شماره ۲۲۸

خبرنامه شماره ۲۲۷

خبرنامه شماره ۲۲۶

خبرنامه شماره ۲۲۵

خبرنامه شماره ۲۲۴

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۷ | 
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز

 

مهندس حامد محمّدی  (دانشجوی دوره دکتری مهندسی‌شیمی)، سه شنبه 28 فروردین 1397، از رساله خود با عنوان «نانو کامپوزیت ‌های هیبریدی پلی‌پروپیلن ˗ رس (میکا)، اثر برهم‌کنش ذره ˗ زمینه بر رفتار بلورینگی و خواص مکانیکی» دفاع می کند.
چکیده این رساله دکتری که راهنمایی آن را دکتر محمّدرضا مقبلی بر عهده دارند، به شرح زیر است.

چکیده:
در این رساله، نانوذرات میکا با نسبت منظر بالا به عنوان تقویت ‌کننده پلی ‌پروپیلن جهت بهبود خواص مکانیکی آن استفاده شد. برای این منظور، میکا با استفاده از اصلاح‌کننده‌ دی استون آکریل آمید، اصلاح ‌شد تا اثر متقابل صفحات سیلیکاتی میکا با زمینه‌ پلیمری را افزایش دهد. الگوهای پراش اشعه ایکس نشان ‌دهنده‌ نفوذ مولکول‌های اصلاح‌ کننده به داخل گالری میکا است. سپس سازگارکننده‌ پلی‌ پروپیلن پیوندخورده به مالئیک ‌‌انیدرید بر سطح میکای اصلاح ‎شده‌ (OMM) در دماهای مختلف، 100، 120 و 130 درجه سانتیگراد پیوند زده شد. طیف‌ سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه برای توصیف OMM و میکای اصلاح‌ شده و پیوندخورده‌ (OMGM) مورد استفاده قرار گرفت. از مقادیر مختلف نانوذرات OMGM، صفر تا 3 درصد وزنی، بمنظور تقویت خواص مکانیکی پلی ‌پروپیلن استفاده شد. اثر مقدار OMGM بر روی رفتار بلورینگی و خواص مکانیکی نانو کامپوزیت ‌های تهیه شده در یک دستگاه مخلوط ‌‌‌کن داخلی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که نانو کامپوزیت حاوی 1 درصد وزنی OMGM تهیه شده در دمای پیوندی 120 درجه سانتیگراد، مقاومت کششی، استحکام ضربه و پارامتر چقرمگی شکست (KIC)، را به ترتیب به میزان 12، 58 و 5 درصد نسبت به نمونه‌ خالص افزایش داد. بمنظور بررسی اثر نسبت منظر صفحات سیلیکاتی از نانو ذرات با نسبت منظر کمتر، Cloisite15A (C15A) به همراه نانو ذرات OMGM با نسبت منظر بالا استفاده شد. برای این منظور مقادیر مختلف C15A، صفر تا 3 درصد وزنی، به نانو کامپوزیت حاوی OMGM با بالاترین خواص در فرآیند اختلاط اضافه شد و اثر مقدار آن بر رفتار بلورینگی و خواص مکانیکی نانو کامپوزیت ‌های هیبریدی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد 5/0 درصد وزنی C15A و 1 درصد وزنی OMGM، مقاومت در برابر ضربه، چقرمگی شکست و مدول یانگ را به ترتیب 68، 2/6 و 12 درصد در مقایسه با پلی‌ پروپیلن خالص افزایش می‌ دهد. علاوه بر این، مدول الاستیک و تنش تسلیم به ترتیب 12 و 5/14 درصد افزایش یافت. تصاویر میکروسکوپ الکترونی عبوری پراکندگی به نسبت خوب صفحات سیلیکاتی را در نانو کامپوزیت هیبرید نشان داد، در مقابل افزایش بیشتر مقدار نانو ذرات سبب تجمع ذرات و کاهش مقاومت در برابر ضربه گردید. همچنین اثر حضور ذرات الاستومری کوپلیمر اتیلن -1-بوتن (EBR) در نانو کامپوزیت‌ هیبریدی حاوی 1 درصد وزنی OMGM و 5/0 درصد وزنی C15A مورد بررسی قرار گرفت. اثر مقدار EBR بر رفتار بلورینگی و خواص مکانیکی مورد بررسی قرار گرفت. حضور ذرات EBR تأثیر چندانی بر دمای ذوب و بلورینگی نانو کامپوزیت ‌های هیبریدی نشان نداد. افزودن EBR به پلی‌پروپین خالص افزایش قابل توجه ضربه ‌پذیری و کاهش مدول یانگ را به همراه داشت، اما افزودن 7 درصد وزنی EBR به نانو کامپوزیت هیبریدی حاوی 1 و 5/0 درصد وزنی از OMGM و C15A بدون کاهش محسوسی در مدول یانگ، مقاومت ضربه را 30 درصد افزایش داد.
واژه‌های کلیدی: پلی‌ پروپیلن، OMGM، C15A، خواص مکانیکی، رفتار بلوری.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
 
دفعات مشاهده: 587 بار   |   دفعات چاپ: 137 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3921