:: اثر تالیفی عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران توسط انتشارات اشپرینگر چاپ و منتشر شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۶ |

کتاب تالیفی دکتر داوود یونسیان  (استاد دانشکده‌ مهـــندسی راه آهن دانشـــگاه علم و صــــنعت ایـــران)، با عنوان: " Analytical Methods in Nonlinear Oscillations" توسط انتشارات اشپرینگر چاپ و منتشر شد.
کتاب «روشهای تحلیلی در نوسانات غیرخطی» که در 320 صفحه توسط دکتر ابراهیم اسماعیل زاده (استاد تمام دانشگاه صنعتی اونتاریو کانادا)، دکتر داود یونسیان (استاد تمام دانشگاه علم و صنعت ایران) و دکتر حسن عسکری (محقق پسا دکتری دانشگاه واترلو کانادا) تالیف گردیده است. این کتاب به  مرور روشهای ریاضی کلاسیک و نوینی که عمدتا در دو دهه اخیر جهت حل معادلات حاکم بر ماهیت غیر خطی برخی پدیده های فیزیکی بسط داده شده اند، می پردازد.
کاربردهای متنوع شامل مسائل مهندسی - شامل دینامیک و ارتعاشات غیرخطی سامانه های مکانیکی، تشدیدگرها و سنسورهای نانو/میکرو- از یکسو تا مسائل ریاضی در مدلسازی بیولوژی، اکولوژی، اپیدمیولوژی و ... نظر طیف وسیعی از محققین را به مطالب ارائه شده جلب می نماید. کتاب، مشتمل بر هفت فصل بوده که علاوه بر تحلیل مسائل متنوع در هر فصل، در پایان هر فصل نیز مسائل متنوعی جهت حل توسط خوانندگان ارائه شده که بعضا می تواند بعنوان مسائل باز زمینه های تحقیقاتی گوناگون تلقی شود.
کسب عناوینی همچون: دانشمند برجسته جوان کشور (سال 1393) از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، رتبه اول تحصیلی در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، دانشجوی نمونه کشوری در مقطع دکترا (سال 1384)، عضویت در هیات تحریریه چندین ژورنال نمایه شده معتبر بین المللی، محقق برگزیده دانشکده و اخیرا کسب جایزه محقق برجسته ریلی از انجمن مهندسان مکانیک انگلستان IMECHE  از جمله افتخارات دکتر داوود یونسیان، استاد دانشکده‌ مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران، است.
لازم به یادآوری است انتشارات اشپرینگر از ناشران بزرگ بین المللی است که بیش از 170 سال در زمینه انتشار کتاب های آکادمیک و ژورنال های تخصصی علمی سابقه دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 689 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3728