:: انتشار کتاب استاد دانشگاه علم و صنعت ایران توسط انتشارات بین المللی اشپرینگر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۲ |
انتشار کتاب استاد دانشگاه علم و صنعت ایران توسط انتشارات بین المللی اشپرینگر

کتاب «الگوریتم های فراکاوشی برای طراحی سازه های با مقیاس واقعی» تالیف دکتر علی کاوه (استاد ممتاز دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران) و دکتر مجید ایلچی قزاآن (دانش آموخته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران)، اوریل 2018 توسط انتشارات معتبر اشپرینگر منتشر شد.
این کتاب، دهمین کتاب دکتر کاوه است که توسط ا انتشارات بین المللی به بازار جهانی راه یافته و در اختیار دانشمندان، اساتید و دانشجویان این رشته قرار گرفته است.
کتاب تخصصی الگوریتم های فراکاوشی برای طراحی سازه های با مقیاس واقعی
Meta-heuristic Algorithms for Optimal Design of Real-size Structures, Springer 2018
حاصل تجربیات دو دهه این استاد برجسته دانشگاه است و موضوع بهینه یابی و طراحی بهینه سازه های بزرگ مقیاس را مورد بررسی قرار می دهد. این کتاب در 7 فصل تنظیم شده است. در این کتاب مباحثی نظیر طراحی خرپاها، قابها، شبکه های ، چلیک ها، گنبدها و آنتن ها به تفصیل توضیح داده شده است.
کتاب مذکور به طور خاص برخی از جدیدترین الگوریتم‌های فراکاوشی- که پتانسیل بالایی در حل مسائل پیچیده بهینه ‎سازی سازه های بزرگ مقیاس را دارا هستند- معرفی کرده و ضمن بیان مبانی نظری مورد استفاده در توسعه این الگوریتم‌ها، به معرفی نحوه پیاده ‌سازی کاربرد هر یک از آنها برای حل مسائل بهینه ‌سازی پرداخته است. برنامه روشهای به کار گرفته شده، در پیوست کتاب ارایه شده است.
دکتر علی کاوه، عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، عضو دائم فرهنگستان جهان و عضو دائم فرهنگستان علوم و هنر اروپا و استاد ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران، دارنده بیش از 600 مقاله در مجلات بین المللی و 150 مقاله ارایه شده در کنفرانسهاست. ایشان 10 کتاب بین المللی و 23 کتاب به زبان فارسی تالیف و تدوین نموده است.
گفتنی است الگوریتم های فراکاوشی، برای بهینه سازی سیستمها و بالاخص سازه ها کاربرد دارند و خوشبختانه 15 مورد از الگوریتم های موجود در این زمینه، توسط دکتر کاوه و دانشجویان وی گسترش یافته و در سطح جهانی مورد استفاده قرار گرفته اند. برخی از این الگوریتم ها در کتاب
Advances in Metaheuristic Algorithms for Optimal Design of Structures, Springer 2017
 ارایه شده اند و کاربردهای آنها در کتاب
Applications of Metaheuristic Optimization Algorithms in Civil Engineering, Springer 2017
  توسط دکتر کاوه تهیه و توسط اشپرینگر به چاپ رسیده است.
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 459 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3638