:: بازدید هیاتی از دانشگاه های سوئد از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۱ |
بازدید هیاتی از دانشگاه های سوئد از دانشگاه علم و صنعت ایران

هیاتی از نمایندگان امور بین الملل و  اساتید چند دانشگاه معروف کشور سوئد  از دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید کردند.
به گزارش معاونت بین الملل دانشگاه ،اعضای این هیات شامل نمایندگان دانشگاه های  Lund،  Malmo، Linneaus ، Chalmers، Boras و همچنینKTH Royal Institute of Technology  بودند و به همراه مشاور ارشد بخش بازرگانی و فرهنگی سفارت سوئد  ، روز دوشنبه 20 فروردین ماه 1397 در دانشگاه حضور یافتند و در جلسه‌ای با دکتر شاه حسینی (معاون بین‌الملل)، دکتر واحدی  (معاون آموزشی)، دکتر کثیری ( مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی )، دکتر رضوانی ( معاون پژوهشی دانشکده مهندسی راه آهن ) دکتر باقری ( عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن ) ، دکتر دکامین (مدیر روابط عمومی )، دکتر رضوی زاده ( مدیر گروه مخابرات دانشکده مهندسی برق )، دکتر سعیدی مهرآباد ( سردبیر مجله مهندسی صنایع )  و کارشناسان همکاری های بین الملل ملاقات و مذاکره نمودند.
در این جلسه دیدار پس از معارفه طرفین، دکتر شاه حسینی ضمن خوشامدگویی و معرفی دانشگاه علم وصنعت ایران  به اولویت های دانشگاه در مورد زمینه های همکاری علمی اشاره نمود. سپس اعضای هیات سوئدی به معرفی دانشگاه های خود  پرداختند و  زمینه های مشترکی برای همکاری با دانشگاه را پیشنهاد نمودند.  دکتر واحدی نیز ضمن خوشامدگویی، با اشاره به همکاری هایی که در حال حاضر در زمینه های دوره های مشترک در حال انجام و بررسی است،  از همکاری با دانشگاه های سوئد  بر اساس مذاکره با دانشکده ها و توافق طرفین استقبال نمود.
دکتر کثیری نیز با اشاره به همکاری دانشگاه با صنعت و وجود دفاتر تعاملات با صنایع هدف، با توجه به زمینه های دانشگاه های بازدید کننده زمینه های مشترکی را برای امکان همکاری پیشنهاد نمود. در ادامه نیز با توجه به همکاری برخی از اعضای هیات علمی با دانشگاه های سوئد دکتر باقری، دکتر رضوانی و دکتر سعیدی مهرآباد راجع به همکاری های در دست انجام با دانشگاه های سوئد و  امکان همکاری جهت چاپ مقالات مشترک در مجلات دانشگاه از جمله مجله مهندسی صنایع ، مطالبی ارائه نمودند. با توجه به زمینه های مشترک  در زمینه های زیست محیطی، دکتر دکامین امکان همکاری در زمینه مدیریت بازیافت منابع آبی را با نماینده دانشگاه بوراس مطرح نمودند.
در انتها، هیات سوئدی از دانشکده مهندسی راه آهن و چند آزمایشگاه آن ازجمله آزمایشگاه روسازی خط بازدید نمودند و با توضیحات خانم دکتر ثامنی و دکتر طلایی با توانمندی های آموزشی و آزمایشگاهی این دانشکده آشنا شدند
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 801 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3728