:: تبیین برنامه دانشگاه علم و صنعت ایران برای ارتقای کیفیت محصولات داخلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۰ |
تبیین برنامه دانشگاه علم و صنعت ایران برای ارتقای کیفیت محصولات داخلی

دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه) در مصاحبه با خبرگزاری مهر، برنامه های دانشگاه در راستای تحقق شعار سال 1397- حمایت از کالای ایرانی – را اعلام و گفت: دانشکده های این دانشگاه در راستای تحقق شعار سال برای ارتقای صنایع و محصولات داخلی کشور برنامه ریزی می کنند.
سرپرست دانشگاه گفت: برای عملیاتی سازی و اجرایی شدن شعار سال که توسط مقام معظم رهبری عنوان شده است، دانشکده های دانشگاه علم و صنعت ایران به دنبال ارتقای صنایع و محصولات داخلی هستند. وی افزود: شعار امسال حمایت از کالای ایرانی است که ارتقای کیفیت یکی از راههای تحقق آن است.
سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران تاکید کرد: دانشکده های این دانشگاه از جمله دانشکده فناوری های نوین، در سال جاری به دنبال همکاری نزدیک با صنایع هستند تا بتوان به تدوین فناوری های جدید در صنایع دست یافت.
ذاکری خاطرنشان کرد: در سال جدید برنامه داریم با صنایع، ارتباط مستمر داشته باشیم. وی اضافه کرد: دانشکده های مدیریت و صنایع مهندسی این دانشگاه نیز در راستای تحقق شعار سال به دنبال پیاده سازی نظام های مدیریتی برای بهبود کیفیت محصولات و صنایع کشور خواهند بود.
سرپرست دانشگاه گفت: فرهنگ سازی درخصوص تحقق شعار سال توسط دیگر سازمانها صورت می گیرد اما رسالت دانشگاهها، اصلاح فرآیند و استفاده از فناوری های نوین برای دستیابی به این موضوع است.
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 272 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3638