عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: دکتر جبارعلی ذاکری سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
دکتر جبارعلی ذاکری سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران شد

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی دکتر جبارعلی ذاکری را به عنوان "سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران" منصوب کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در حکم وزیر علوم خطاب به دکتر ذاکری آمده است:
با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت "سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران" منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود با بهره مندی از تجارب همه اعضای هیئت علمی دانشگاه و استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در صنعت و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی، وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.
امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های مؤثر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.
 وزیر علوم همچنین با قبول استعفای دکتر برخورداری رئیس سابق دانشگاه علم و صنعت ایران، از خدمات وی در طول دوران تصدی ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران قدردانی کرد.
دکتر جبار علی ذاکری متولد سال ۱۳۴۹ در شهرستان سردرود، دانش آموخته دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی عمران از دانشگاه تبریز و دکترای تخصصی مهندسی سازه های ریلی از دانشگاه جیائو تونگ پکن می باشد.
وی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران با رتبه استادی بوده و تا کنون راهنمایی و مشاوره بیش از ۸۰ رساله دکترای تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد را برعهده داشته و چاپ بیش از ۹۵ مقاله علمی، پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین المللی و حدود ۱۱۰ مقاله در همایش ها و کنفرانس های بین المللی ارائه کرده است.
وی رئیس انجمن مهندسی حمل و نقل ریلی ایران و عضو هیئت مدیره انجمن مهندسی حمل و نقل می باشد.
وی از سال ۱۳۹۲ سردبیر مجله engineering advances in railway بوده و در بیش از ۴ مجله علمی و پژوهشی دیگر داخلی و بین المللی به عنوان عضو هیئت تحریریه و همچنین مولف، مترجم و یا همکار مولف ۱۳ جلد کتاب تخصصی می باشد.
سوابق علمی و اجرایی وی شامل مدیر گروه، رئیس دانشکده مهندسی راه آهن، عضو شورای راهبردی دانشگاه، دو دوره عضویت در هیئت ممیزه، مدیر خدمات و پشتیبانی و قائم مقام مدیر طرح های عمرانی بوده و علاوه بر این در دو دهه گذشته تجارب طولانی در مسئولیت های مختلف از جمله مدیر کل خط و سازه های فنی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه راه آهن ایران (مترا) وابسته به وزارت راه و شهرسازی، عضو هیئت مدیره و معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های کشور داشته است.وی در این فاصله زمانی دستاوردهای خوبی در تعاملات علمی، صنعتی و ارتباطات بین المللی با موسسات علمی پیدا کرده است.
دکتر ذاکری در بین اعضای هیئت علمی حوزه فنی مهندسی و مجامع صنعتی کشور به خصوص صنعت حمل و نقل ریلی چهره ای شاخص می باشد و تجربه موفق وی در این حوزه از ویژگی های برجسته ای است که وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در انتخاب او به آن توجه خاص داشته است.امید است وی با برخورداری از انرژی جوانی و تجارب ارزنده و بهره گیری از ظرفیت های علمی دانشگاه و تعامل با همه نهادهای دخیل در حوزه صنعت بتواند با برنامه ریزی مناسب و استفاده از تجارب نخبگان در حرکت دانشگاه علم و صنعت به سمت دانشگاه جامعه محور، خلاق و کارآفرین که حل مشکلات جامعه و صنعت محور اصلی آن باشد، توفیق یابد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 2138 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3754