:: کارگاه آشنایی با قوانین کسب و کار در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ |
کارگاه آشنایی با قوانین کسب و کار در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد

کارگاه آشنایی با قوانین کسب و کار، توسط مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران روز دوشنبه 7 اسفندماه 96 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
این کارگاه ویژه اساتید، دانشجویان و اشخاصی که برای اولین بار تصمیم به تاسیس شرکت دارند یا به تازگی اقدام به تاسیس آن کرده اند برگزار خواهد شد. در این کارگاه قرار است موضوعاتی از قبیل «کلیات قوانین کار، مالیات بر درآمد، ارزش افزوده و تامین اجتماعی»،  «جرایم عدم رعایت قوانین کار، مالیاتی و تامین اجتماعی»، «کارهایی که قبل و بعد از ثبت شرکت باید انجام بدهیم»، «آشنایی با ضوابط استخدامی و ضرورت رعایت آن»، «مشمولین قانون تامین اجتماعی، مالیاتی و کار»، «آشنایی با نکات مهم در قراردادهای کار» و «چرایی و اصول شراکت» مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
مدرس این کارگاه، مسعود صدیق (مدرس کارآفرینی و قوانین کسب و کار  و کارآفرین برتر سال 1389)، خواهد بود.
این کارگاه از ساعت 12:30 در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد و علاقمندان برای ثبت می توانند با شماره تماس 09336872553 تماس حاصل نمایند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 180 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.277 seconds with 946 queries by yektaweb 3600