:: انتصاب رییس دانشگاه با حکم وزیر علوم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ |
انتصاب رییس دانشگاه با حکم وزیر علوم

دکتر غلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری) طی حکم مورخ 1396/11/21، دکتر برخورداری (رییس دانشگاه علم و صنعت ایران) را به عنوان «عضو کمیته سیاست گذاری روز علم ایران و آلمان و رییس کنفرانس سال 2018» منصوب کرد.
در حکم وزیر علوم، خطاب رییس دانشگاه آمده است: «با توجه به سوابق و تجارب ارزنده جنابعالی در ارتباطات بین الملل دانشگاهی و به موجب این حکم، به سمت عضو کمیته سیاست گذاری روز علم ایران و آلمان و رییس کنفرانس سال 2018 منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال در تحقق اهداف کمیته مزبور، بویژه گسترش فعالیت های مشترک و همتایابی علمی بین دانشگاهها و نهادهای علمی بین المللی دو کشور ایران و آلمان به منظور توسعه همکاریها در حوزه علم و فناوری های نوین در عرصه های گوناگون در چارچوب دیپلماسی علمی و متناسب با اهداف علمی بین المللی چشم انداز بیست ساله و برنامه های دولت تدبیر و امید، موفق و موید باشید.»
روابط عمومی دانشگاه با تبریک این انتصاب شایسته به دکتر برخورداری، به اطلاع می رساند مراسم روز علم ایران و آلمان، برای نخستین بار در کشور، روزهای هشتم و نهم اسفندماه جاری در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1028 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3701