:: پیام رییس دانشگاه به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ |

پیام رییس دانشگاه به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقا (سوره اسراء/ آیه81)
حق آمد و باطل نابود شد به درستی که باطل خود سزاوار محو و نابودی است

دهه مبارک فجر، یادآور حماسه و سرافرازی ملتی است که فریاد خداخواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش جان جهانیان طنین‏ انداز کرد و انقلاب اسلامی ایران مظهر تجلی نور در ظلمت و طریقه رهایی انسانیت از خودکامگی و استبداد ستم شاهی به رهبری فرزانه ای است که اندیشه‌ای جز  عزت اسلام در سر نداشت.
اینک که پس از گذشت حدود چهار دهه از عمر پر برکت انقلاب اسلامی، کشور عزیزمان پیشرفت‌های چشمگیر در عرصه های گوناگون را تجربه کرده، بر همه ماست که قدردان خون شهدا، امام شهدا و راه متعالی انقلاب باشیم و برای بالندگی بیش از پیش ارزش های نظام و انقلاب کوشا بوده و تلاش نماییم.
امروز تداوم راه انقلاب با حفظ وحدت، مجاهدت علمی، تلاش برای سازندگی و توسعه پایدار میهن اسلامی بر همه ما فرض است لذا خانواده بزرگ علم و صنعت ایران ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل، با گام‌های بلندتر برای تحقق شعار دانشگاه، که همانا سرآمدی در فناوری و پیشرو بودن در کارآفرینی دانش بنیان است، قدم برمی‌دارد.
اینجانب در طلیعه این سالگرد افتخارآفرین، یاد و خاطره بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و همه فجرآفرینان و شهیدان همیشه جاوید انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی می دارم و ایام مبارک و عزت آفرین دهه فجر انقلاب اسلامی را خدمت دانشگاهیان فرزانه تبریک و تهنیت عرض می کنم.

محمدعلی برخورداری
رییس دانشگاه
بهمن 1396

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official