درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: ثبت‌نام متقاضیان شرکت در دوره کارشناسی ارشد مشترک با دانشگاه‌های فرانسه با مدرک هر دو دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ |
قابل‌توجه دانشجو‌یان کارشناسی ارشد گرایش هوش، شبکه و نرم‌افزار ورودی‌ 96
اطلاعیه ثبت‌نام متقاضیان شرکت در دوره کارشناسی ارشد مشترک با دانشگاه‌های فرانسه با مدرک هر دو دانشگاه
باستحضار می‌رساند در قالب تفاهم‌نامه دانشگاه با مجموعه ParisTech فرانسه،‌ امکان اعزام 3 دانشجو از دانشکده مهندسی کامپیوتر برای گذراندن سال دوم دوره کارشناسی ارشد در مدرسه عالی ENSAM یا یکی از موسسات مجموعه ParisTech (متشکل از 12 مدرسه عالی مهندسی منطقه پاریس فرانسه ) و دریافت مدرک هر دو دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه فرانسوی در صورت احراز شرایط لازم فراهم شده است.
شرایط دریافت دو مدرک فرانسوی و ایرانی به ترتیب زمانی (پس از تایید نهایی کمیته دانشگاه علم و صنعت):
  1. گذراندن حداقل 18 واحد درسی کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و صنعت ایران در سال اول
  2. ثبت‌نام در دانشگاه فرانسوی (پرداخت هزینه‌های دانشگاهی از جمله حق ثبت‌نام و حق بیمه اجتماعی)
  3. گذراندن تمام دروس سال دوم کارشناسی ارشد دانشگاه فرانسوی و موفقیت در آن‌ها مطابق مقررات دانشگاه‌ فرانسوی
  4. گذراندن دوره پژوهشی کارشناسی ارشد (حدود 6 ماه) در یکی از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی یا شرکت‌های فرانسوی با موافقت استاد راهنمای ایرانی
  5. تحویل پیشنهاد سمینار و پیشنهاد پایان‌نامه در اردیبهشت 1398
  6. دفاع پروژه کارشناسی‌ارشد در دانشگاه فرانسوی در انتهای سال تحصیلی دوم و موفقیت در آن
  7. ارائه گزارش سمینار و دفاع از آن در دانشگاه علم و صنعت تا آبان 1398
  8. اخذ دروس باقیمانده در دانشگاه علم و صنعت
  9. گذراندن ادامه پروژه کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و صنعت جهت تکمیل پژوهش در آزمایشگاه استاد راهنمای ایرانی و دفاع از پایان‌نامه در دانشگاه علم و صنعت
  10. دریافت مدرک فرانسوی پس از دفاع از پایان‌نامه در دانشگاه علم و صنعت
شرایط اولیه دانشجویان متقاضی:
  1. دانشجو ورودی سال 96 در مقطع کارشناسی ارشد دوره روزانه در گرایش‌های هوش، شبکه یا نرم‌افزار باشد.
  2. تمرکز طرف فرانسوی در گرایش هوش Bioengineering and Innovation in Neurosciences و BioImaging خواهد بود. (لینک معرفی گرایش‌های مورد نظر: http://www.bme-paris.com/en/article/26 و http://www.bme-paris.com/en/article/38)
  3. دانشجو به زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط کافی داشته باشد.
  4. دانشجو در دو ترم تحصیلی اول در دانشگاه علم و صنعت حداقل 18 واحد درسی را با موفقیت بگذراند.
  5. استاد راهنمای دانشجو با اعزام دانشجو موافقت کند.
  6. پرداخت هزینه‌های دوره تحصیلی در فرانسه به عهده خود دانشجو است.
فرآیند ثبت‌نام متقاضیان:
  1. مهلت ثبت‌نام: از روز چهارشنبه 27 دی 1396 تا روز چهارشنبه 18 بهمن 1396
  2. مدارک لازم: رزومه علمی، تحصیلی،‌ پژوهشی و حرفه‌ای، کارنامه دروس دوره کارشناسی، مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی یا معادل آن (اختیاری)، فرم امضاء‌شده موافقت استاد راهنما (مدارک کامل در قالب یک پوشه تحویل خانم پناغی شود).
  3. مصاحبه: متعاقبا اعلام خواهد شد.
فرآیند انتخاب دانشجویان (مرحله اول):
  1. کامل بودن مدارک خواسته‌شده
  2. موفقیت دانشجو  در مصاحبه
  3. تایید رزومه دانشجو توسط کمیته مربوطه در دانشکده
  4. تایید دانشجو در کمیته مربوطه در سطح دانشگاه
  5. تایید دانشجو توسط کمیسیون مربوطه در دانشگاه فرانسوی
فرآیند انتخاب دانشجویان (مرحله دوم):
  1. بررسی شرط موفقیت در حداقل 18 واحد درسی در دانشگاه علم و صنعت
  2. موافقت نهایی کمیته مربوطه در دانشگاه علم و صنعت
مدارک کامل به همراه فیش استاد راهنما (در پیوست این اطلاعیه) به خانم پناغی تحویل داده شود

دفعات مشاهده: 330 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering