سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: نشست تخصصی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با شهرداری تهران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۷ |
نشست تخصصی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با شهرداری تهران

نشست تخصصی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با شهرداری تهران ساعت 15 روز چهارشنبه 1396/10/13در سالن جلسات حوزه معاونت پژوهشی تشکیل گردید.
این جلسه به  طرح سه محور اختصاص داشت که عبارت بودند از: بحران‌های چالش‌زا در شهر تهران، مدیریت بحران، چالشها و راهکارهای حمل ونقل وترافیک در شهر تهران و منطقه 4 شهر تهران :پایلوت ویژه شهری با نگرشی چند جانبه.
نشست مذکور با حضور آقای دکتر پورسیداقایی معاونت محترم حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و هیئت همراه شامل آقایان دکتر افندی‌زاده قائم مقام معاونت، مهندس ربیعی مشاور حمل و نقل و ترافیک در شرکت مترو، دکتر حسینی مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوا، مهندس گلشنی مدیر عامل شرکت واگن‌سازی، دکتر سنندجی مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی ،خانم مهندس ذاکری معاونت مطالعات و برنامه ریزی و مهندس جاهد از حوزه معاونت و همچنین اساتید مدعو از دانشکده‌های مختلف دانشگاه علم و صنعت ایران تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه آقای دکتر کثیری، مدیر دفتر ارتباطات علمی و صنعتی و فناوری، به تشریح اهداف جلسه و سوابق همکاری های دفتر توسعه تعاملات با شهرداریها پرداخت و حضور میهمانان و اساتید را خیر مقدم گفت و اظهار امیدواری نمود این جلسات زمینه‌ای برای توسعه تعامل با شهرداری تهران گردد.
 سپس دکتر امامی مدیر دفتر توسعه تعاملات با شهرداریها نیز ضمن خیر مقدم برنامه جلسه را تشریح و با توجه به پیشنهاد مطرح شده در جلسه قبلی با آقای دکتر پورسیدآقایی در خصوص تهیه پروپوزال طرح توسعه پایدار در منطقه 4 بعنوان یک پایلوت شهری، بر ارائه این پروپوزال در جلسه و پیگیری آن در دانشگاه و شهرداری تأکید نمود.
 در ادامه آقای دکتر پورسیدآقایی با معرفی هیئت همراه خود از تشکیل جلسه تشکر نمود و اذعان کرد که مدیریت شهرداری تهران به دنبال راه‌حل‌های معقول و علمی برای حل مشکلات شهری است. سپس طبق برنامه اساتید محترم به صورت فشرده طرح های خود را به شرح ذیل به نشست ارائه نمودند:
-دکتر اکبری، ریاست محترم دانشکده کامپیوتر شامل معرفی شورای پژوهشی دانشکده و با موضوع هوشمندسازی شهری
-خانم دکتر حسنی زنوزی، مدیر ارتباط با صنعت دانشکده عمران با موضوع روان آبهای سطحی شهر تهران و محیط زیست شهری
-دکتر خیرالدین، مدیر گروه شهرسازی دانشکده معماری و شهرسازی با موضوع ایستگاههای مترو با نگرشی چند منظوره و اصلاح بافت شهری و فرایند اجتماعی
-دکتر نیکنام از گروه زلزله دانشکده عمران با موضوع مخاطرات زلزله در پهنه شهر تهران و فرایند مقاوم‌سازی لرزه‌ای
-دکتر پیشوائی از دانشکده صنایع با موضوع مدیریت بحران در شهر تهران و نیز پایدارسازی درآمد شهری و بهینه‌سازی روشها
-خانم دکتر مهدیزاده از دانشکده معماری و شهرسازی با موضوع پایداری و تاب‌آوری در فرایند توسعه منطقه 4 شهر تهران
-دکتر عمران محمدی از دانشکده صنایع با موضوع کاهش ترافیک و آلودگی هوا و بهینه‌سازی عوارض عبور و مرور
-دکتر شریعت از گروه حمل و نقل و ترافیک با موضوع اصلاح فرایندها در ترافیک شهری بعنوان یک شبکه یکپارچه
-همچنین آقایان دکتر اخلاصی مدیر گروه معماری و دکتر هاشمی از دانشکده مکانیک مشترکاً با طرح ایده پارکینگ‌های شهری و مکانیزاسیون در پارکینگ ها و آقای دکتر غفوری از دانشکده شیمی نیز با طرح ایده کنترل کیفیت هوا و طرح کاتالیست‌های خودروها ایده های خود را ارایه نمودند.
سپس میهمانان محترم برخی از سؤالات خود را در خلال ارائه‌ها مطرح نمودند که توضیحات لازم توسط ارائه‌دهنده‌ها داده شد.

در انتها آقای دکتر پورسیدآقایی ضمن تشکر مجدداً از تشکیل این جلسه و موضوعات خوب مطرح شده در آن خواهان ارائه پروپوزال‌ها با رویکرد راه‌حل محور شد و از مدیریت دفتر ارتباط با صنعت درخواست نمود، این موضوعات را جهت بررسی به شهرداری تهران ارسال نمایند.
همچنین با تأکید بر موضوعاتی نظیر موضوع موتورسیکلت‌ها، کاتالیست‌های خودرو‌ها و استانداردسازی آن، سیستم لرزه‌ای برای پلهای شهری و پلهای عابر پیاده و بویژه ایستگاههای مترو، همچنین تأثیرات اجتماعی مترو در مناطق جنوب شهر و مدیریت بحران با رویکرد حمل و نقل شهری، از طرح پروپوزال با موضوع پاپیلوت شهری در منطقه 4 استقبال نمود و آمادگی خود برای پیگیری این موضوع و واگذار نمودن توسعه منطقه 4 در همه ابعاد شهری  با هدایت دانشگاه در شهرداری تهران را اعلام نمود.
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 470 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.242 seconds with 965 queries by yektaweb 3567