معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 98
:: جدول زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد 98
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: قابل توجه دانشجویان پسر کارشناسی ارشد ورودی مهر 93 که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲ |

قابل توجه دانشجویان پسر کارشناسی ارشد ورودی مهر 93 که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند و از تاریخ 96/7/1 تا 96/8/30 دفاع کرده و یا با توجه به واحد های جبرانی پس از تاریخ فوق دفاع خواهند کرد برای کسب مجوز سنوات ارفاقی در اولین فرصت به تحصیلات تکمیلی دانشگاه (آقای یزدان پناه) مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 909 بار   |   دفعات چاپ: 145 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3977