معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: شروع ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۶ |
 به اطلاع می رساند که فرایند ارزشیابی اساتید در نیمسال اول 97-96 از روز شنبه مورخ  1396/09/25  الی سه شنبه 1396/10/05 در سامانه گلستان انجام خواهد شد. لذا از دانشجویان گرامی خواهشمند است در زمان مقرر با مراجعه به سایت گلستان عملیات ارزشیابی را انجام دهند. دقت فرمائید در انتهای فرایند از کلید ~اعمال تغییرات~ استفاده نمائید(کلید ~بررسی تغییرات~ به تنهایی کافی نیست)
نکته بسیار مهم : دانشجویانی که در مهلت مقرر  اقدام به انجام ارزشیابی ننمایند و یا مراحل ارزشیابی کلیه دروس را به طور کامل به اتمام نرسانند، انتخاب واحد نیمسال آینده آنان با تاخیر انجام خواهد شد. و هیچ دلیلی پذیرفته نخواهد شد.
دفعات مشاهده: 1091 بار   |   دفعات چاپ: 151 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4000