سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: فراخوان چالش بهبود خواص مهندسی کامپوزیت های پلیمری با استفاده ار فناوری نانو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۳ |
فراخوان چالش بهبود خواص مهندسی کامپوزیت های پلیمری با استفاده ار فناوری نانو

در پی تجربیات موفق برگزاری چالش‌های نوآوری و فناوری نانو و با هدف توسعه راهکارهای حل مشکلات صنعتی و رفع نیازهای فناورانه کشور، سیزدهمین دوره از چالش‌های نانو در پلتفرم نانوچلنج (www.nanochallenge.ir) آغاز گردید.
این دوره با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و با حمایت انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران برگزار می‌شود.
 چالش نوآوری «بهبود خواص مهندسی کامپوزیتهای پلیمری با استفاده ار فناوری نانو»- که از سوی کارگروه صنعت و بازار ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار می‌شود- به‌دنبال ایجاد تحول اساسی در تولید کامپوزیت-های پلیمری با خواص مهندسی بهبودیافته و کاربردی است. این رویداد، مورد حمایت انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران است و برگزیدگان مرحله اول چالش، در جریان سومین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری فرصت خواهند داشت تا به ارائه و معرفی طرح خود نزد سرمایه‌گذران و حامیان بپردازند.
امروزه ساختارهای کامپوزیت پلیمری با فرآیندپذیری و سازگاری بالای خود نقش مهمی در غلبه بر چالش تامین مواد با کارایی بالا در صنایع مختلف ایفا کرده‌اند و تحت تاثیر نفوذ فناوری نانو در صنعت پلیمر و کامپوزیت، چشم ‌انداز بسیار روشنی در این حوزه ترسیم شده‌ است. در میان انواع نانوکامپوزیت ‌های پایه سرامیکی، پایه فلزی و پایه پلیمری، هم‌اکنون بیشترین توجه معطوف به پایه پلیمری ‌هاست. نانوکامپوزیت‌ های پلیمری عموماً دارای استحکام بالا، وزن کم، پایداری حرارتی و مقاومت شیمیایی بالا و در برخی موارد، رسانایی الکتریکی بالا هستند. لازم به ذکر است که تقویت ‌کننده ‌های نانوکامپوزیت‌ ها برخلاف تقویت ‌کننده‌ های مرسوم مورد استفاده در بستر پلیمری، ساختارهایی در ابعاد نانومتری هستند که با افزودن درصد کمی از آن‌ها به یک پلیمر خالص، خواصی مکانیکی مانند استحکام کششی، استحکام تسلیم و مدول یانگ به طور چشمگیری افزایش می ‌یابد.
در این راستا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، به دنبال راهکارهای عملیاتی برای «بهبود خواص مهندسی کامپوزیت‌های پلیمری با استفاده از فناوری نانو» از سوی شرکت‌های خلاق و نوآور، پژوهشگران، مخترعان و فناوران، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از داخل و خارج کشور می باشد. با توجه به موارد یادشده و بنابر اعلام فراخوان دبیرخانه چالشهای فناوری نانو، کلیه علاقمندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش شرکت نموده و از تسهیلات 50 میلیون ریالی، شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی فناوری نانو برای ساخت نمونه آزمایشگاهی در مرحله اول چالش و جایزه نقدی ۱۰۰ میلیون ریالی به همراه تسهیلات تجاری‌سازی برای 3 طرح برگزیده نهایی، بهره‌‌ مند شوند. همچنین طرح‌ های برتر مرحله اول این چالش نوآوری در سومین کنفرانس و نمایشگاه بین ‌المللی مستربچ و کامپاندهای پلیمری که بهمن ماه سال جاری برگزار می ‌شود، به‌منظور جلب حمایت و سرمایه نزد حامیان و سرمایه‌گذاران بالقوه ارائه و معرفی خواهند شد.
گفتنی است چالش نوآوری «بهبود خواص مهندسی کامپوزیتهای پلیمری با استفاده ار فناوری نانو»، سیزدهمین چالش نوآوری و فناوری نانو برگزار شده است که در جریان این چالش‌ها، در مجموع قریب به 600 طرح مفهومی ثبت گردید و در این میان بیش از 50 طرح برگزیده در راستای تجاری‌سازی آن‌ها مورد  حمایت و پشتیبانی قرار گرفته و در مراحل مختلف توسعه و تجاری‌سازی فناوری قرار گرفته‌اند. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات چالش (نحوه ثبت نام و پذیرش، دریافت راهنما، دریافت، تکمیل و ثبت فرم پیش نویس طرح و کسب اطلاعات بیشتر) به نشانی nanochallenge.ir مراجعه نمایند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.371 seconds with 963 queries by yektaweb 3525