سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۳ |
برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران

جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور آقای دکتر برخورداری ریاست محترم  دانشگاه و رئیس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، آقای دکتر ارجمندی مدیریت شاهدو ایثارگر دانشگاه ، معاونین دانشگاه ( آقایان دکتر سیدین معاون محترم اداری پشتیبانی، دکتر کلانتر معاون محترم آموزشی و دکتر شریعت معاون محترم فرهنگی) ،نمایندگان اساتید مشاور دانشجویان شاهدو ایثارگر در دانشکده ها(آقایان دکتر ثقفیان و مهندس خالقی) ، ریاست محترم سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ(آقای دکتر صمیمی) ، معاونین محترم فرهنگی و آموزشی (آقایان نورچه ای و الهی ) ، ریاست محترم بنیاد شهید منطقه 8 (آقای داوری پور)، معاون فرهنگی (آقای محمدی) ، کارشناس آموزش عالی (خانم حسینی) ، دو نفر از نمایندگان دانشجویان شاهدو ایثارگر و کارشناسان مالی و آموزشی مدیریت شاهدو ایثارگر در روز چهارشنبه مورخ  96/9/8 از ساعت 10 الی 12 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه راهبردهای مدیریت شاهدو ایثارگر دانشگاه برای نیم سال اول و دوم 97-96 و نیم سال اول 98-97 با موضوعات ذیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
1) استمرار بهبود وضعیت تحصیلی دانشجویان جامعه هدف از طریق همکاری و یاری دانشجویان ممتاز جهت کلاس های تقویتی و مشاوره تحصیلی
2)ایجاد باورمندی و تشویق و تأکید بر حضور دانشجویان شاهدو ایثارگر در عرصه های علمی و پژوهشی و فرهنگی
3) هدفمند نمودن فعالیت دانشجویان در جهت رسیدن به پله های نخبه گی و استعداد درخشان
4) ایجاد باورمندی وحس مسئولیت پذیری در مقابل اهداف عالیه انقلاب و کشورمان ایران
5) ایجاد و تقویت رابطه چهار ضلع دانشجو، دانشگاه، خانواده و سازمان بنیاد شهید در جهت تعالی فرهنگی و علمی دانشجویان جامعه هدف
6) فعال نمودن استادان مشاور ایثارگران در دانشکده ها در جهت پر تحرک نمودن دانشجویان جامعه هدف
در ادامه جلسه توسط کارشناسان آموزش و مالی و رفاهی، گزارشی از چگونگی وضعیت آموزشی- علمی و رفاهی را بیان کردند.
همچنین نمایندگان دانشجویان و نمایندگان استادان مشاور دانشکده ها نقطه نظرات خود را بیان نمودند.
و در ادامه ریاست محترم دانشگاه و ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و معاونین و دیگر اعضا پیشنهادات در این جلسه را مورد بحث و بررسی گذاشتند و موارد و مسایل لازم آموزشی- علمی - رفاهی دانشجویان طی مصوباتی اعلام گردید.
در این جلسه از فرزند گرانقدر شهید مدافع حرم آقای علی پور ابراهیمی درگاه تجلیل شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 180 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.217 seconds with 963 queries by yektaweb 3525