سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: با حکم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ دکتر دوایی،دبیر شورای راهبری نظام نامه پیوست فناوری در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۳ |

مهندس آذری جهرمی (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات)، طی حکمی دکتر دوایی مرکزی (معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران)، را به عنوان «دبیر شورای راهبری نظام نامه پیوست فناوری در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» منصوب کرد.
در بخشی از متن این حکم خطاب به دکتر دوایی مرکزی آمده است: "در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری و پیرو مصوبات جلسه بیست و سوم ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، در خصوص نظام نامه پیوست فناوری و توسعه توانمندی های داخلی در قراردادهای بین المللی و طرح های مهم ملی و همچنین به استناد ماده ۲ آیین نامه اجرایی نظام نامه پیوست فناوری در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برای استفاده از ظرفیت‌ طرح های مهم و قراردادهای بین المللی برای توسعه بازار، ارتقای شرکت ها و محصولات ایرانی و نیز دستیابی به فناوری راهبردی در حوزه فاوا ابلاغی طی نامه شماره 1/19503 مورخ 3/3/96، جنابعالی را به عنوان «دبیر شورای راهبری نظام نامه پیوست فناوری در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» منصوب می نمایم. امید است با اتکال  به قادر متعال، خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را سرلوحه کار خود قرار داده و در جهت اهداف دولت تدبیر و امید، موفق و موید باشید."
روابط عمومی دانشگاه این انتصاب شایسته را به دکتر دوایی مرکزی تیریک عرض نموده، توفیقات روزافزون وی را از خداوند متعال خواستار است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.196 seconds with 963 queries by yektaweb 3525