حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: حضور هیاتی از راه آهن و شرکت های خدمات ریلی اسپانیا در دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۸ |

روز سه شنبه مورخ ۷ آذر ماه ۱۳۹۶ هیاتی از راه آهن اسپانیا و شرکت های خدمات ریلی در دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران با هماهنگی راه آهن جمهوری اسلامی ایران حضور پیدا کردند.
در ابتدا؛ جلسه ای جهت بررسی زمینه های مشترک همکاری بین دانشکده مهندسی راه آهن و طرف اسپانیایی برگزار شد.
سپس ۵ سخنرانی در زمینه های مختلف طراحی و ساخت خطوط ریلی، برقی کردن خطوط ریلی، و فناوری اطلاعات در راه آهن توسط نمایندگان راه آهن اسپانیا و شرکت های خدمات ریلی با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده ارائه شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1233 بار   |   دفعات چاپ: 108 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767