سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: حضور هیاتی از راه آهن و شرکت های خدمات ریلی اسپانیا در دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۸ |

روز سه شنبه مورخ ۷ آذر ماه ۱۳۹۶ هیاتی از راه آهن اسپانیا و شرکت های خدمات ریلی در دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران با هماهنگی راه آهن جمهوری اسلامی ایران حضور پیدا کردند.
در ابتدا؛ جلسه ای جهت بررسی زمینه های مشترک همکاری بین دانشکده مهندسی راه آهن و طرف اسپانیایی برگزار شد.
سپس ۵ سخنرانی در زمینه های مختلف طراحی و ساخت خطوط ریلی، برقی کردن خطوط ریلی، و فناوری اطلاعات در راه آهن توسط نمایندگان راه آهن اسپانیا و شرکت های خدمات ریلی با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده ارائه شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 285 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 963 queries by yektaweb 3525