سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: سخنرانی عضو برجسته انجمن فیزیک اروپا واستاد دانشگاه برکلی در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۸ |

دومین و سومین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی با دانشمندان برجسته جهان با سخنرانی پروفسور مفرد از دانشگاه برکلی و پرفسور چرگو عضو برجسته انجمن فیزیک اروپا برگزار می‌شود.
دومین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی با دانشمندان برجسته جهان با سخنرانی پروفسور مفرد در زمینه بیومکانیک، توسط آکادمی بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری دبیرخانه جایزه مصطفی در روز دوشنبه 13 آذر 1396 برگزار می‌شود.
پروفسور مفرد، استاد تمام دانشگاه برکلی و نامزد نشان عالی علم و فناوری جایزه مصطفی در سال 2017 می‌باشد. علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌‌توانند فرم ثبت نام الکترونیکی  را در وبسایت آکادمی بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران، حداکثر تا ساعت 10 صبح روز شنبه 11 آذر ماه تکمیل نمایند.
همچنین سومین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی با دانشمندان برجسته جهان با سخنرانی پروفسور چرگو با عنوان:  Understanding Fundamental Photophysical Processes for Solar Energy Conversion، توسط آکادمی بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری دبیرخانه جایزه مصطفی در روز دوشنبه 13 آذر 1396 برگزار می‌شود. ایشان، استاد تمام دانشگاه EPFL، رییس مرکز اولترافست ساینس لوزان،عضو برجسته انجمن فیزیک اروپا و نامزد نشان عالی علم و فناوری جایزه مصطفی در سال 2017 می‌باشد. علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست می‌توانند فرم ثبت نام الکترونیکی را در وبسایت آکادمی بین‌الملل ایران، حداکثر تا ساعت 10 صبح روز شنبه 11 آذر ماه تکمیل نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و پر کردن فرم ها به نشانی http://ia.iust.ac.ir/?page_id=9 مراجعه کنید.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 322 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.304 seconds with 963 queries by yektaweb 3525