سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: آغاز فعالیت دفتر دانشگاه علم و صنعت ایران در آلمان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۷ |
آغاز فعالیت دفتر دانشگاه علم و صنعت ایران در آلمان

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: فعالیت دفتر این دانشگاه در بن آلمان برای هماهنگی فعالیت های مشترک دانشگاه های ایران با اتحادیه اروپا آغاز شده است.
دکتر محمدعلی برخورداری گفت: برای راه اندازی این دفتر یک ساختمان را در شهر بن کشور آلمان اجاره کرده ایم و این دفتر فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی افزود: این دفتر عضو ثابت ندارد و درحال هماهنگی هستیم تا یک نفر را به عنوان عضو ثابت به این دفتر اعزام کنیم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت  ایران خاطرنشان کرد: طبق تفاهم صورت گرفته، قرار بود ایران دفتری را راه اندازی کند تا روند فعالیت های علمی و آموزشی میان ایران و اتحادیه اروپا را پیگیری کند. بنابراین باتوجه به اینکه دانشگاه علم و صنعت از سوی وزارت علوم به عنوان رابط دانشگاه های ایران با کشور آلمان بود اقدام به راه اندازی این دفتر در کشور آلمان کردیم.
برخورداری عنوان کرد: در این دفتر ارتباطات علمی، آموزشی و پژوهشی میان ایران و کشورهای اتحادیه اروپا پیگیری می شود.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 371 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.194 seconds with 963 queries by yektaweb 3525