عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری کنفرانس خبری مدیران راه آهن ایران و ایتالیا در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۶ |
برگزاری کنفرانس خبری مدیران راه آهن ایران و ایتالیا در دانشگاه علم و صنعت ایران

کنفرانس خبری در خصوص همکاریهای سه جانبه راه آهن جمهوری اسلامی ایران، راه آهن ایتالیا و دانشگاه علم و صنعت ایران (دوره های بیست گانه) سه شنبه هجدهم مهرماه 1396 از ساعت 10 تا 11:30 در سالن کنفرانس ساختمان ریاست دانشگاه برگزار می شود.
این کنفرانس با حضور رئیس روابط بین الملل راه آهن ایتالیا)  (Nino Cingolani؛ رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران (دکتر برخورداری)، مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران (دکتر محمد زاده) و رئیس دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران (دکتر فاضل) برگزار خواهد شد.
گفتنی است شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، شرکت راه آهن دولتی ایتالیا و دانشگاه علم و صنعت ایران (دانشکده مهندسی راه آهن)، بیستم تیرماه 1396، دو سند همکاری سه جانبه به منظور ایجاد همکاری های علمی و آموزشی امضا کردند که در پی آن دوره آموزشی سه ماهه به زبان انگلیسی- فارسی با هدف انتقال مهارتها و دانش فنی به کارشناسان راه آهن جمهوری اسلامی ایران در دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه از 12 شهریورماه جاری آغاز و ادامه یافته است.
در این دوره ها مباحث مختلفی همچون بازاریابی، فروش، خدمات مشتری، زیر ساخت، لجستیک و ایمنی در طول سه ماه با همکاری راه آهن ایتالیا و دانشگاه علم و صنعت ایران ارایه می گردد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1189 بار   |   دفعات چاپ: 132 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3754