عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: اطلاعیه شماره 2 دبیرخانه مدیریت سبز در خصوص طرح های پیشنهادی در زمینه مدیریت سبز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۵ |

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی، اعضای محترم غیر هیأت علمی و دانشجویان محترم دکتری در دانشگاه علم و صنعت ایران پیرو اطلاعیه مورخ3/7/ 96 این دبیرخانه با موضوع(فراخوان شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه برای طرحهای پیشنهادی در زمینه مدیریت سبز)، بدینوسیله از آن دسته از اعضای محترم هیأت علمی، اعضای محترم غیر هیأت علمی و دانشجویان محترم دکتری که طرحهائی را در این زمینه دارند خواهشمند است پروپوزالهای خود را )در قالب فرم اعلام شده( حداکثر تا تاریخ 20/7/ 96 با مراجعه به پایگاه اینترنتی دبیرخانه مدیریت سبز دانشگاه و از طریق لینک ارسال پروپوزال برای دبیرخانه ارسال نمایند: gmanagement.iust.ac.ir فرایند ثبت نام و ارسال فایل در این لینک مشابه فرایندهای معمول برای ارسال مقالات می باشد.
توصیه می شوئد قبل از اقدام به ارسال پروپوزال، متن اطلاعیه و فراخوان قبلی این دبیرخانه به دقت مطالعه شود.

دبیرخانه مدیریت سبز دانشگاه
آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1315 بار   |   دفعات چاپ: 114 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3754