حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری دوره های مشترک آموزشی راه آهن ایتالیا، دانشگاه علم و صنعت و راه آهن ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱ |

پس از امضاء توافقنامه گروه راه آهن دولتی ایتالیا (FS) با راه آهن ایران در خصوص توسعه خطوط سریع السیر بین تهران-اراک و تهران-همدان، دوره های آموزشی پرسنل راه آهن ایران  نیز در حال برگزاری می باشد. در این راستا مباحث مختلفی همچون بازاریابی، فروش، خدمات مشتری، زیر ساخت، لجستیک و ایمنی در طول سه ماه با همکاری راه آهن ایتالیا و دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می گردد. اولین دوره از این سلسه مباحث در تاریخ 3 سپتامبر ( 12 شهریور ماه) آغاز شد و شرکت کنندگان با مبحث بازاریابی کسب و کار و توسعه بین الملل در بخش مسافری به مدت دو هفته آشنا شدند. هدف اصلی برگزاری این دوره ها انتقال مهارتها و دانش فنی می باشد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1696 بار   |   دفعات چاپ: 203 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767