حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: مهلت ارسال مقالات به کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال تا 30 مهرماه تمدید شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱ |
مهلت ارسال مقالات به کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال تا 30 مهرماه تمدید شد

به دلیل استقبال گسترده پژوهشگران سراسر کشور در رشته‌های مختلف دانشگاهی مهلت ارسال مقالات به کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال تا 30 مهرماه 1396 تمدید شد.
بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به عنوان متولی صنعت بازی‌های دیجیتال، هر ساله با همکاری یکی از دانشگاه‌های بزرگ کشور این کنفرانس را برگزار می‌نماید که در سال 2017، اولین دوره DGRC را با عنوان «کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال: گرایش‌ها، فناوری‌ها و کاربردها» با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می نماید.
این کنفرانس در محورهای اصلی اقتصاد، مدیریت و کسب‌وکار، ابعاد رفتاری و اجتماعی، گرافیک رایانه‌ای، هوش مصنوعی، جنبه‌های فنی، الگوریتم‌‌ها و معماری‌ها، پردازش، بازی‌های جدی و بازی‌وارسازی، تعامل‌پذیری و هنر و طراحی، دانش پایه نظری را از طریق پذیرش مقالات حائز صلاحیت، برگزاری پانل‌ها، کارگاه‌ها و برقراری ارتباط میان پژوهشگران و صنعت بسط می‌دهد و مراسم اختتامیه آن، دوم آذرماه 1396 در دانشگاه علم و صنعت ایران خواهد بود.
گفتنی است کنفرانس تحقیقات بازی‌های دیجیتال یا Digital Games Research Conference (DGRC) بزرگترین کنفرانس ایرانی با محوریت بازی‌های دیجیتال است که با رویکردی جامع و میان‌رشته‌ای تلاش می‌کند شبکه پژوهشگران این حوزه را در رشته‌های مختلف، از علوم فنی و مهندسی، پزشکی و هنر تا علوم انسانی، گسترش داده و با خلق هسته‌های پژوهشی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی، دانش تولید شده را به صنعت منتقل نماید.
اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و کلیه علاقه‌مندان به پژوهش در حوزه بازی‌های دیجیتال، تنها تا پایان مهرماه برای ارسال مقالات خود به دبیرخانه این کنفرانس فرصت دارند و این زمان تمدید نخواهد شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 1299 بار   |   دفعات چاپ: 164 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767